ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому, які ви могли пропустити

26 Вересня 2016 15:48

Цей тиждень виявився насиченим і багатим на події. Були і погані звістки, радісні новини й скандали. Про п’ять подій тижня у Хмельницькому, які варті уваги, читайте у підбірці від vsim.ua.
aktualno11. У вівторок, 20 вересня, до Хмельницького завітав досвідчений мандрівник Дмитро Кропотов з Харкова. Він мандрує Україною автостопом. У нас було лише кілька годин, аби «галопом» показати туристу все, що маємо. Що здивувало, налякало і сподобалось гостю в нашому місті, він розповів журналістам “ВСІМ”.

aktualno2 2. Наступного дня під міською радою футболісти хмельницького “Поділля” влаштували тренування. Вони хочуть показати владі і місту те, що команді немає де тренуватися і проводити матчі. Футболісти влаштували гру під стінами ради в день, коли там засідають депутати.

aktualno3 3. Жителі багатоповерхівки по вулиці Бандери, 9 утеплили фасад будинку. Зробили це за допомогою програми співфінансування, коли міський бюджет надає 70% коштів, а 30% вартості робіт оплачують мешканці. На утеплення дев’ятиповерхівки пішло 4,5 місяці. Презентували будинок у четвер, 22 вересня.

akttsalno44. Того ж дня відбувся суд над бізнесменом Дьяченком, якого підозрюють у вимаганні 10 тисяч доларів. Суддя Хмельницького міськрайонного суду Світлана Дручкова вирішила, що потрібно продовжити тримання під вартою підприємця, який сидить ще з липня. При рішенні було враховано побоювання поліції про можливу втечу підозрюваного і тиску ним на свідків і потерпілого.

aktualno55. Цими вихідними Хмельницький святкує 585-ту річницю. Весь день на майдані, в парках та на вулицях Хмельницького проводяться святкові заходи для дітей і дорослих. Цього року на святкування Дня міста витратили близько 350 тисяч гривень. Навіть фонтан-куля закрутилась спеціально до цього ювілею. Де і які розваги можна було побачити у Хмельницькому, дивіться у нашому репортажі.