Усіх активних хмельничан запрошують до участі в програмі «Бюджет участі міста Хмельницького»

12 Жовтня 2016 10:35
З 17 жовтня по 15 листопада 2016 року приймаються проекти для участі в програмі «Бюджет участі міста Хмельницького на 2017-2019 роки».

Пріоритетними напрямками проектів є: житлово-комунальне господарство, освіта, охорона здоров’я, соціальний захист, спорт, культура, охорона навколишнього природного середовища. Ідеї, що наберуть найбільше підтримки, будуть реалізовані у 2017 році за кошти міського бюджету. На ці цілі у бюджеті передбачається виділити 1 мільйонів гривень.

За даними Хмельницької міської ради: Всі подані проекти будуть опрацьовані відповідними структурними підрозділами міської ради на предмет реальної можливості їх реалізації та відповідності до Положення про бюджетування. Структурні підрозділи міської ради дадуть проектам позитивну чи негативну оцінку щодо допуску їх до загальноміського голосування. Всі проектні пропозиції та їх оцінки будуть розміщені на сайті міської ради в розділі «Громадський проект».

Проекти, які отримають позитивну попередню оцінку, до 16 грудня будуть розміщені у цьому ж розділі для голосування. Кожен мешканець міста зможе проголосувати не більше, ніж за 5 проектів, які йому сподобаються найбільше, зручним для себе способом: у електронному вигляді на сайті міської ради або у приміщенні Управління адміністративних послуг, заповнивши відповідні анкети.

Триватиме загальноміське голосування 15 днів. За його результатами буде сформований відповідний рейтинг проектів.

Прийом проектів здійснюватиметься:

  •  електронний вигляд надсилати за адресою: https://gp.khm.gov.ua/
  • паперовий вигляд проекту надсилати за адресою: вул. Соборна, 16 (управління адміністративних послуг).
Джерело: www.marichkanews.com