Ольга Фреймут оголосила результати інспекції у Хмельницькому. Похвалила медиків і Симчишина

24 Жовтня 2016 12:47

jТелеведуча зібрала хмельничан на головній площі міста. Після трьох днів інспекції у Хмельницькому вона зробила свої висновки.  На майдані похвалила мера і передала апельсини працівникам м’ясокомбінату, з якими побилася знімальна група.
На майдані встановили сцену, поставили колонки і екран. Із запізненням в 20 хвилин Ольга Фреймут з’явилася перед публікою із пакетом апельсинів в руках. Попросила присутніх передати “презент” працівникам м’ясокомбінату «Проскурів М’ясо», які штовхалися з знімальною групою “1+1”. Саме короткий звіт про перевірку скотобійні першим представили публіці. Фреймут повідомила, що на комбінаті працював їхній агент. Показали декілька кадрів із майбутнього сюжету. Шокувало команду інспектора те, як вбивають тварин на “Проскурів М’ясо”. Кажуть, що в цивілізованому світі вже давно відмовилися від методу заколювання свиней. Декілька чоловіків із натовпу над цим насміхалися і спробували посперечатися із Ольгою Фреймут

– Це ваші переконання. У мене свої. Раніше не відчувала такого співчуття до свиней. А тепер не знаю, чи буду їсти м’ясо. У Харкові і Полтаві на комбінатах їх вбивають током або присипляють. Колоти, як ви кажете, не гуманно, – заявила Ольга Фреймут.
1477144396_img_7253На майдані зібралося людей зо 200. Про всі свої перевірки Ольга не говорила. Першим у списку озвучених похвал дісталося меру. На екрані Фреймут навіть показала місце, де живе Олександр Симчишин, а похвалила його за розвиток міста. Меру вручила червону відзнаку. Навіть зарплату його на публіці обговорили. 12 тисяч гривень – саме стільки отримує міський голова Хмельницького.

Поговорила вона із Симчишиним про його особисте життя й інше. Нарікнула тому за стан освіти. Хоча й висловила сподівання, що у майбутньому все покращиться у міських школах.

Серед позитиву Ольга Фреймут відзначила першу музичну школу. Та багато про неї не говорила. Як і не показала відео її перевірки. Далі перейшли до медицини. Розповіла і показала інспектор про поліклініку №1. Виявляється, що їхній агент здавав аналіз сечі в тутешній лабораторії. Та замість потрібної речовини у контейнер налив чай. Нагадаємо, колектив хмельницької поліклініки розповів журналістам vsim.ua, за що Фреймут дала їм табличку.
1У Хмельницькому інспектор вручала знаки якості і знаки ганьби.

2

Глядачі фотографували Фреймут і робили селфі.
3Близько 200 хмельничан не злякалися дощу і прийшли прослухати про перевірку їхнього міста.

1477146128_img_7272

Мер міста отримав відзнаку від інспектора. Ефір про перевірку Хмельницького анонсували на 1 листопада о 22:00.
5

Ольга Фреймут запізнилася. Поки її не було, з присутніми проводили кадрів для майбутньої програми. Люди почергово голосно виражали позитивні й негативні емоції.

1477142738_dha8_chczrw

https://vsim.ua

На офіційній сторінці “Інспектора Фреймут” в “ВКонтакті” виклали світлину з Ольгою в сумці “кравчучці”.