Хмельницькі чиновники вирішували, на що витратити зекономлених майже 5 мільйонів гривень

25 Листопада 2016 10:35
Засідала регіональна комісія з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів

Засідала регіональна комісія з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів. Фото: автора

Обирали додаткові інвестиційні програми і проекти.
 У Хмельницькій ОДА засідала регіональна комісія з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. На засіданні вирішували напрямок перерозподілу зекономлених 4 мільйонів 892 тисяч гривень.

«Кошти, які назбиралися до перерозподілу – це 4 мільйони 892 тисячі 193 гривні. Надійшли такі звернення, куди можна спрямувати їх: від Віньковецької РДА на проведення додаткових робіт з ремонту будинку культури, Красилівської РДА на капремонт ДЮСШ, Городоцької РДА на фінансування ремонту корпусу районної лікарні. Ще є звернення Шепетівської РДА по незначному об’єкту, але ми навіть не можемо його допустити на комісію, бо він поки не має відповідних документів», – пояснила начальник управління регіонального розвитку та будівництва ОДА Віра Бригадир.

Голова ОДА Олександр Корнійчук зазначив, що кошти мають бути використані цього року

Оголошення про проведення додаткового конкурсу було оприлюднено 21 листопада цього року. Враховуючи стислі терміни для внесення змін до постанови Уряду щодо перерозподілу коштів, та необхідність освоєння цих коштів у поточному році розглянули звернення стосовно об’єктів, на які вже мають відповідні заявки і документи.

Представники районів пояснили, для чого їм кошти

Одноголосним рішенням члени комісії вирішили спрямувати 1 мільйон 345 тисяч на ремонт будинку культури у Віньківцях та 1 мільйон 345 тисяч гривень на ремонт спорткомплексу в Красилові. Ці кошти мають використати ще цього року. Решту спрямують на ремонт корпусу районної лікарні в Городку, який цьогоріч не закінчать.