16-річну хмельничанку місяць шукали батьки і поліція. Знайшли її в Києві

8 Грудня 2016 10:35

16-річну хмельничанку місяць шукали батьки і поліція. Знайшли її в Києві

Оля Каракчеєва посварилась з хлопцем і з мамою. На зло батькам пішла з дому і вирішила не повертатись. Після місяця пошуків дівчину знайшли в столиці. 
16-річна дівчина пішла з дому ще 8 листопада. Після того на зв’язок з рідними не виходила. Ні друзі, ні одногрупники не знали де знаходиться Оля. Як виявилось, студентку потягнуло на пригоди і вона поїхала до Києва. Там жила у знайомого, гуляла і старалась заробляти на життя, роздаючи листівки.  Вдалось розшукати дівчину тільки вчора, 6 грудня. Як розповідає “ВСІМ” речник Хмельницького відділу поліції Катерина Шкуратова, телефон в хмельничанки впав і розбився. Через це не змогла зателефонувати батькам. Принаймні, так вона пояснила правоохоронцям.

– Дівчина пояснила, що через хлопця посварилась з мамою і вирішила піти з дому. Батьки із заявою до поліції звернулись 11 листопада. З собою вона мала кишенькові гроші. На залізничному вокзалі зустріла знайомого, який і запропонував їй поїхати до Києва. Вже в столиці зустріла ще одну давню знайому. На Хрещатику дівчата познайомились з чоловіком років 30, розговорились. Той запропонував їм пожити в нього, – розповідає Катерина Шкуратова.

В столиці Ольга Каракчеєва знаходила собі заняття. У вільний час гуляла і роздавала листівки. Каже, не знала, що її шукають. А батькам не телефонувала тому що була ображена, а потім просто не мала часу.

Оперативники вийшли на слід втікачки за її телефоном і встановили місце знаходження.

Як зізналась мати дівчини Світлана, донька вже неодноразово тікала з дому. Але за кілька днів завжди поверталась.

Нагадаємо, у Хмельницькому досі шукають 18-річну дівчину. А нещодавно безвісті зник 26-річний чоловік.