На Хмельниччині створили 5 центрів ,де безкоштовно засвідчуватимуть відсутність судимості громадян.

3 Лютого 2017 09:29

kakotvet.com

Відтепер  офіційно засвідчити свою несудимість можна безкоштовно. Робитимуть це у територіальних сервісних центрах МВС. В  області їх створено 5. Тетяна Ворожцова продовжує тему.

З  лютого довідки про відсутність судимості видаватимуть у місцевих   територіальних сервісних  центрах  МВС.

Людмила ЛУЖНЯК, прес-служба Хмельницького  регіонального сервісного центру МВС України. – На території Хмельницької області функціонує 5 територіальних регіональних сервісних центрів. Один у Хмельницькому, в Дунаєвцях, м. Камянець-Подільський, Шепетівка і Старокостянтинів.

Володимир ЗАБОЛОТНИЙ, начальник Хмельницького  регіонального сервісного центру МВС України .

– Для цього потрібно звернутись, написати запит, і подати паспортний документ, тобто паспорт громадянина України, або другий документ який посвідчує особу та його копію. Після чого працівник сервісного центру перевіряє правильність подання вашого запиту.

Ще одне нововедення – така довідка тепер безкоштовна. І видають її безвідносно до місця реєстрації.

Людмила ЛУЖНЯК, прес-служба Хмельницького  регіонального сервісного центру МВС України. – Це свого роду економія коштів для громадян, вони можуть в зручний для себе час звернутися, незважаючи на свою реєстрацію, до будь-якого територіального сервісного центру

Денис КОВАЛЬЧУК, документознавець Хмельницького  регіонального сервісного центру МВС України.
– На протязі 30 днів, ми видаємо особі вже довідку. Про відсутність або наявність судимості. Відповідно до чинного законодавства

&

Джерело: www.odtrk.km.ua