Як мандрувати без грошей. У Хмельницькому презентують електронну книгу про бюджетні подорожі

7 Лютого 2017 13:04
 Ксенія ЖУЖА

Фото: з архіву мандрівників

Свої напрацювання презентують хмельницькі мандрівники Анна Думанська та Богдан Місюренко.
Хмельничани Анна Думанська та Богдан Місюренко — знані мандрівники. Вони відвідали вже 63 країни світу та за допомогою автостопу проїхали 129 000 км. Нещодавно вони повернулися із останньої мандрівки Єгиптом та Ізраїлем. А до цього подружжя тривалий час перебувало у Китаї.
Аня і Богдан спеціалізуються на бюджетних поїздках, вони знають, як знайти безкоштовний нічліг у будь-який точці світу, як проїхати тисячі кілометрів, не витративши на це ні копійки, чи безкоштовно потрапити у дорогий музей. Щоб поділитися власним досвідом, вони створили відповідний відео-курс та написали електронну книгу “Мандрувати можуть всі, або Як мандрувати без грошей або з мінімальним бюджетом”.
Зустріч із мандрівниками відбудеться 11 лютого у мовній школі «ОЛА» (провулок Пекарський, 6). Початок о 17.30, вхід вільний.

Свій досвід бюджетних подорожей Анна і Богдан зібрали в одній книзі.

Під час зустрічі мандрівники обіцяють поділитися цінними знаннями, наприклад, як економити тисячі доларів на нічлігу, авіаквитках та їжі в різних країнах світу; як спілкуватися різними мовами, не знаючи жодної; як працювати в подорожі і знаходити спонсорів на екіпіровку і перельоти; як пересуватися безкоштовно морем, землею і повітрям; як з легкістю отримувати візи і проходити кордони тощо.