Хмельничан запрошують долучитися до міжнародної акції “Тризуб – це Україна“

22 Лютого 2017 13:25
Оголошено міжнародний флешмоб “Тризуб це Україна”

Оголошено міжнародний флешмоб “Тризуб це Україна”. Фото: uamodna.com

Для цього потрібно сфотографуватися.
Аби поінформувати закордонну спільноту про українські національні символи, влаштовують флешмоб “Тризуб – це Україна“.

«Через недостатню поінформованість світової спільноти про національну символіку України, виникла проблема ототожнення традиційних українських національних символів з символами ультраправих рухів. Такий стан речей дозволяє окремим політичним та громадським силам за кордоном використовувати українську символіку в цілях негативної пропаганди, що в свою чергу призводить до дезінформації громадськості за кордоном про поточний стан справ в Україні», – пояснюють організатори.

Учасником флешмобу може стати кожен, хто підтримує Україну. Акцію організовують Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій та міжфракційне депутатське об’єднання “Співпраця: Україна-Діаспора“.

Приєднатися до акції легко, достатньо лише роздрукувати плакат з гаслом акції “Тризуб це Україна“ або “Trident is Ukraine“ та зробити горизонтальне фото. Світлину треба розмістити на офіційній сторінці акції у Фейсбуці та на своїх сторінках у соціальних мережах, обов’язково вказавши хештеґ #ТризубцеУкраїна #TridentisUkraine і місто та країну, де зроблено фото.

Як кажуть організатори, також можна відправити фотографії, де одна особа або група осіб одягнуті в український національний одяг, одяг з принтом тризуба, або фото, на якому учаники сформують форму тризуба. У соціальних мережах відмітити декілька своїх друзів та передати їм естафету. Фото гарної якості (для друку) надіслати на електронку tridentisukraine@gmail.com. Плакати можна завантажити тут.

Наприкінці серпня 2017 року в м.Дніпро під час проведення Форуму української молоді діаспори “Дніпро 2017“ планується фотовиставка найкращих та найцікавіших фотографій.