Вже скоро стартуватиме “Школа Волонтерів”

23 Лютого 2017 15:37

Якщо набридли одноманітні буденні. Якщо чекаєш на диво. То останній день зими принесе тобі гарний шанс гарно розпочати весну корисно, отримати величезний багаж знань і позитивних емоцій!

“Школа Волонтерів” – це проект, що познайомить молодь із “кухнею” волонтерства, дасть багато корисних знань і навичок для успішного досягнення своїх цілей, допоможе пізнати своє покликання та попрацювати із веселою і креативною командою!

Навчання триватиме впродовж одного місяця, поділеного на 4 етапи, складатиметься з  8 занять, котрі будуть проводитись у формах лекцій і тренінгів, практичних вправ та інтерактивних ігор. Вони міститимуть такі напрями, як опанування ораторського мистецтва, тайм-менеджменту, основ медіа-освіченості; навчать, як правильно будувати активну команду і на додаток розвинуть організаційні та лідерські навички.

Крім того, до Школи Волонтерів завітають визнані громадські діячі міста, котрі поділяться своїм досвідом, допоможуть написати власні проекти й успішно їх презентувати, а потім й реалізувати. Також для всіх учасників гарантована розважальна програма.

Важливим є те що кожен, хто пройде Школу Волонтерів буде внесений до єдиного реєстру волонтерів при Хмельницькій міській раді і його прізвище з’явиться на сторінках міської Книги волонтерів.
Тож не проґавте свій шанс скористатися такими можливостями і реєструйтеся за посиланням: https://goo.gl/forms/O4j6zjnmqC3YZjTv1 .
І покваптесь, адже розгляд анкети відкритий до 25 лютого 20:00.

Джерело: www.odtrk.km.ua