Допомога онкохворим дітям у Хмельницькому

23 Лютого 2017 17:29
МБФ «Небайдужі люди» разом із соціально-культурним центром «Сорока» розпочали акцію допомоги діткам у відділенні Хмельницької онкогематології обласної дитячої лікарні. Хмельничани вирішили скрасити життя дітям, які мають небагато радостей в житті – закупити спеціальні столики.

Оскільки онкохворі діти більшу частину часу проводять в лежачому положенні під крапельницями, навіть в такому стані дитина залишається дитиною. Їй цікаво гратись, чимось займати себе. А дані столики якраз для цього й створені: для малювання, ліплення, читання, навіть годування дитини в напівлежачому положенні.

pEyNqbTWNDQ

Найпростіший такий столик коштує 600 грн.Ec7-HdAA0Ew

Тетяна Панькова – співорганізатор акції, керівник соціально-культурного центру «Сорока» – розповіла:

wIPxVrH6FnU

«Ми розпочали шити сердечка, частину з яких мали подарувати діткам, а частину продати на аукціоні. На виручені гроші планували купити необхідні речі для діток. Батьки онкохворих зайняті збором коштів на лікування, їм не до дитячих розваг. Ми подивилися, що є необхідність в канцелярії, іграшках, а найперше – в спеціальних столиках. Коли ж зробили оголошення, то результат перевищив очікування. Відгукнулось дуже багато людей. Почали нести іграшки, печиво, гроші, канцелярію. Вже декілька столиків замовлено. Зараз ми шукаємо аніматора, який би прийшов з не дуже активною програмою для лежачих діток, було б добре їх потішити. В принципі, допомогти легко, не треба мати величезні гроші, а просто трішечки бажання».

ocFbt1ILptE

Отже, ви можете зробити приємно і собі, і цим діткам. Купуйте подарунки близьким в «Сороці», а виручені гроші підуть на допомогу.

Якщо хтось має бажання просто перевести кошти для реалізації даного проекту, ось реквізити: Хмельницьке обласне відділення МБФ «Небайдужі люди» код ЄДРПОУ 36952924, ПАТ Кредобанк МФО 325365 рахунок 2600501324052 (гривня).

Джерело: www.marichkanews.com