Людину Ядухи призначили на “хлібну” посаду без погодження з ОДА. Активісти обіцяють холодний душ

23 Лютого 2017 11:29

Колишнього міського голову Хмільника Вінницької області Василь Грушка призначено на посаду начальника управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області.

Василь Грушко

Василь Грушко

Цю інформацію “Незалежному громадському порталу” підтвердив заступник голови ОДА Володимир Кальніченко.

“Обласне управління Держпродспоживслужби одержало з Києва копію наказу про призначення з 23 лютого Василя Грушка начальником цього відомства. Наголошую, що облдержадміністрація не погоджувала цієї людини на займану посаду, а тому не братиме участі в офіційному представленні”, – зазначив високопосадовець.

У соціальних мережах “автомайданівка” Вікторія Середюк поширила заклик про збір активістів біля будівлі управління 23 лютого о 10 ранку.

“Ця особа має приступити до обов’язків і зайняти кабінет, точніше стати до верстату хабаробезладу. Усіх запрошую прийняти участь у викиданні Грушка за територію області. Не дозволимо і не допустимо”, – наголосила вона.

Як писав НГП, Василь Грушко виграв конкурс на вакантне крісло керівника управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області. Міністр агарної політики та продовольства України Тарас Кутовий став на захист чиновника, заявивши, що він пройшов очищення.

Як писав НГП, деякі активісти з “Автомайдану”, ГО “Халк”, ВО “Самооборона. Громадський контроль” фактично заблокували призначанення Василя Грушка, попередивши про протестні акції. Хвилю обурення викликали зв’язки пана Грушка з колишнім керівництвом Хмельниччини часів Партії регіонів.