Хмельницькому військовому шпиталю передали ще одне сучасне медичне ліжко

3 Березня 2017 13:04

Сергій Іванович вручив сертифікат, який засвідчує надання благодійної допомоги у розмірі 25 тисяч гривень

Його придбали за благодійні кошти, які виділив народний депутат України Сергій Мельник.
«Зараз є велика потреба у таких ліжках. І на відміну від звичайних, ці – мають суттєві переваги для кращого лікування хворих. Вони виготовлені з матеріалу, який має антибактеріальне покриття і покриття проти іржі. Також у них є регулятор висоти, бічні огородження, які при потребі легко складаються, і гальма, бо ліжка на колесах, – пояснив провідний хірург шпиталю підполковник Олександр Дігтяр. – Матраци теж не прості – вони запобігають утворенню пролежнів у повністю або частково лежачих хворих і сприяють кращій реабілітації пацієнтів».Також лікар зазначив, що відділення щодня приймає 10-15 пацієнтів, тому ліжка не пустують.

Олександр Миколайович продемонстрував медичне ліжко, придбане за благодійні кошти.

Сергій Мельник вже не вперше допомагає госпіталю: восени минулого року він придбав таке ж ліжко для реанімаційного відділення, а також надав фінансову допомогу на будівництво ліфта в даному медичному закладі.

Народний депутат каже, що таким чином він допомагає не лише військовим, а й простим хмельничанам.

«Військовий госпіталь не є закритим, суто для лікування хворих чи поранених військовослужбовців і ветеранів Збройних Сил. Він виконує загальноміську функцію. Тому я вважаю, що ця допомога сприяє й соціально-економічному розвитку міста» – зазначив Сергій Мельник.