Львівські активісти проти нового лісівника Хмельниччини. Наполягають на непризначенні

11 Квітня 2017 13:28

фото: забрабочий.рф

Громадська організація “Вектор права” (Львів) виступила проти призначення Петра Пешка на посаду начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства через копуційні зв’язки.

Таку заяву зробив активіст Роман Верхоляк, надіславши офіційні листи на ім’я керівництва Хмельницької області.

Громадський діяч наголосив, що за роки правління Пешком Львівським обласним комунальним лісогосподарським підприємством «Галсільліс», були допущені колосальні збитки, а по багатьом підприємствам «Галсільлісу» досі відкриті кримінальні провадження.

“Всі ми пам’ятаємо що творили в «Галсільлісі», коли ним керував Пешко Петро. Адже більшість лісопорушень і відкритих кримінальних справ припадає на Галсілліс. Ми розуміємо, що Петро Пешко думає, що, маючи кума Кубіва Степана, можна плювати на всіх бо кум все “порішає”. Тільки Пешко глибоко помиляється- ми зробимо все можливе щоб не допустити Пешка до хмельницьких дубів”, – заявив Верхоляк.

17796499_1026000264196944_8676438547288218770_n

До антикампанії по Пешку долучився й хмельницький осередок “Стоп корупції”, який домігся створення депутатської комісії, в яку увійдуть також представники громадськості та правоохоронних органів з метою детального вивчення репутації та біографії вказаної особи.

Як писав НГП, 24 березня Петро Пешко виграв конкурс на заміщення вакантної посади начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства, отримавши 13,72 балів. Друге місце посів діючий т.в.о. начальника обласного управління Павло Золотий з результатом 13,57 балів.