Агов! Хмельницький молодіжний клуб розвитку пропонує 1000 євро…

14 Квітня 2017 13:39

vkvartire.org.ua

Маєте цікаву ідею з енергоефективності – отримайте 1000 євро на її втілення. Хмельницький молодіжний клуб розвитку презентує новий етап проекту CLEEN (КЛІН). Триватиме він до кінця цього року. І в його рамках активісти проводитимуть навчальні програми для державних службовців, депутатів та громадських організацій. Їм розповідатимуть ,як залучати для своїх проектів ресурси з-за кордону. Бо для реалізації заходів з енергозбереження вже готові надавати кошти. Усі подробиці у сюжеті.

1000 євро на реалізацію ідеї.  У Хмельницькому молодіжному клубі  оголошують конкурс проектів.  Тематика- енергоефективність та енергозбереження  – від утеплення до освітніх та інформаційних кампаній саме на цю тему.

Степан КУШНІР – координатор проекту CLEEN

– Грант надаємо юридичним особам, це або громадські організації. Зараз ми споживаємо більше ресурсів ніж будь яка європейська країна

Про усі деталі зможете дізнатись на семінарі 24 квітня. Координатор проекту Степан  Кушнір розповідає: грантових можливостей в Україні дуже багато.  Тому в їхній організації готові навчати проектного менеджменту. Пояснюватимуть усе  –  від того як визначити цільову аудиторію,  до того як розписати бюджет та правильно сформулювати ідею. 

Степан КУШНІР – координатор проекту

– Залучаємо  і депутатів і службовців і громадськість  і бізнес, що б ми запроваджували якісні реформи, а реформа це не зниження тарифів

У рамках проекту CLEEN 19 та 20 квітня також проведуть семінар  для державних службовців, котрі спеціально з’їдуться до Хмельницького з тридцяти міст України.  А протягом року організують  навчання по темі енергоефективності і для депутатів.

Джерело: www.odtrk.km.ua