Ласкаво просимо до Кам’янця! Безкоштовний аудіогід і в двічі менша вартість екскурсій.

14 Квітня 2017 14:25
Подорожувати Кам`янцем стане зручніше

Подорожувати Кам`янцем стане зручніше. Фото: muzeum.in.ua

Незабаром презентують загальний квиток у музеї і мобільний додаток на смартфон.
У Кам`янці-Подільському з`явиться «Єдиний квиток» історичного музею-заповідника, який дозволить економити 54% вартості звичачних квитків у музеї. На сайті організації повідомили, що його презентують вже 21 квітня.

Також відомо, що такий квиток буде коштувати 40 гривень для дорослих і 25 – для школярів і студентів. Упродовж трьох днів він дозволить відвідати п`ять об`єктів музею-заповідника, а це Старий замок, Галерея мистецтв, Музей старожитностей, Ратуша і Виставкова зала. Придбати «Єдиний квиток» можна буде у будь-якому об`єкті музею-заповідника, або в інформаційно-туристичному центрі (пл. Польський ринок, 18).

Тоді ж відбудеться і презентація безкоштовного аудіогіду у вигляді мобільного додатку «izi.TRAVEL». З його допомогою можна буде ознайомитися з найвідомішими історико-культурними пам`ятками давнього Кам`янця-Подільського і його найбільшою красою – Старим замком. Потрібно буде лише інсталювати додаток на свій смартфон, зчитати QR-код з об`єкту, який Вас зацікавив, обрати мову екскурсії і розпочати подорож.

Детальніше про єдиний квиток та безкоштовний аудіогід можна буде дізнатися на презентації, яка відбудеться у п`ятницю, 21 квітня, у залі магдебурзького права (пл. Польський ринок,1).