Кадрові зміни запланували на липень, під слушним приводом

25 Квітня 2017 13:08
Міський голова через батьківські внески не продовжить контракти деяким директорам шкіл

Міський голова через батьківські внески не продовжить контракти деяким директорам шкіл. Фото: автора

Уже в липні цього року у Хмельницькому попрощаються із частиною директорів шкіл. Про це повідомив сьогодні, 24 квітня, під час брифінгу хмельницький міський голова Олександр Симчишин. За його словами, одна з причин кадрових змін — збирання батьківських внесків.
“Ми не можемо заборонити здавати гроші, але забороняємо їх збирати. Усі директори шкіл і вчителі це знають. Дуже багато є тих, які не зрозуміли, що заборонено збирати гроші і за це поплатилися своїми посадами в липні минулого року. У липні 2017 року чергові кадрові зміни у дошкільних навчальних закладах і школах. І одна з причин того, що ми попрощаємось з директорами — вони теж не зрозуміли, що збирати батьківські внески не можна”, – зазначив Олександр Симчишин.Мер додає, що категорично заборонено збирати гроші на фонд школи. Каже, що єдине над чим потрібно допрацювати – це фонд класу. Але є батьки, які самі хочуть давати гроші і цього їм заборонити неможливо.

“Ми, на жаль, не можемо проплатити охорону в школі, але це виходить приблизно 6-8 гривень на місяць. Загалом коштів достатньо. У минулому році ми виділили безпрецедентну суму”, – стверджує Олександр Сергійович.