Сьогодні у Хмельницькому стартував проект “Шлюб за добу”

28 Квітня 2017 10:23

Від сьогодні у Хмельницькому можна буде одружитись за добу. Фото: regionews.sumy.ua

Шлюб можна буде укласти за спрощеною процедурою.
28 квітня, у Хмельницькому стартує проект “Шлюб за добу”. Молодята зможуть у найкоротший термін одружитись за спрощеною процедурою. Як напередодні повідомив начальник управління юстиції області Віктор Худняк, у п’ятницю шлюб зареєструють чотири пари.“Маємо чотири пари, які виявили бажання взяти участь у проекті. Ті молодята, які перші подали заяви і стали учасниками офіційного запуску проекту. Усі наречені дуже різні, про них розкажемо уже під час презентації проекту”, – зазначає Віктор Худняк.

Начальник додає, що найдешевший варіант реєстрації коштує – 1160 гривень. Базова ціна по інших локаціях – 1600 гривень. Далі сума може бути збільшуватись аж до 3000 гривень за додаткові сервіси. Як зареєструвати “шлюб за добу”, читайте тут.

Об 11.00 годині реєструватимуть шлюб у приміщенні Хмельницької міської ради (вулиця Гагаріна,3), о 12.00 годині – у виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вулиця Проскурівська, 67), о 13.00 годині – у музеї-студії фотомистецтва, (вулиця Проскурівська, 56) та о 14.00 годині – у Хмельницькій дитячій школі мистецтв (вулиця Гагаріна, 3А).