Обіцянка-цяцянка, а хмельничанам – радість.

16 Травня 2017 17:28
Ремонтуватимуть вулиці, проїзди, кишені

Ремонтуватимуть вулиці, проїзди, кишені. Фото: з архіву

Планується відремонтувати ще близько 50 об’єктів.
Ремонт доріг у Хмельницькому, за словами міського голови, затягнули через несприятливу погоду і підвищення заробітної плати, бо довелося корегувати проектно-кошторисну документацію. Як додав Олександр Симчишин, наразі ще близько 10 об’єктів, по яких проектно-кошторисна документація перебуває на експертизі.«Плануємо під час уточнення бюджету в липні виділити до 40-45 мільйонів гривень на капітальний ремонт доріг. У планах відремонтувати близько 50 об’єктів. Об’єкт – це кишені, дороги, між квартальні проїзди і так далі», – зазначив міський голова.Як зауважив Олександр Сергійович, підрядники, які допустили проблеми під час виконання робіт у 2015-16 роках, усунули їх власним коштом, зокрема на вулиці Роздільній та прибудинковій території на Львівському шосе, 16.

«Значна частина тих недоліків неякісного ремонту в поточному році, які виконувало комунальне підприємство «БРЕД» (Підприємство з будівництва, ремонту та експлуатації доріг, – прим. авт.) теж усунуті коштами самого підприємства без залучення бюджетного ресурсу на близько 80 відсотків», – зауважив мер.

За його словами, на сьогодні працює чотири бригади, щоби покращити ситуацію в дорожному господарстві. Також розпочали ремонт на семи прибудинкових територіях у різних мікрорайонах.

Нагадаємо, на капітальний ремонт доріг у Хмельницькому вже витратили більше 30 мільйонів гривень