У Хмельницька міська влада бореться з незаконними будівництвами вибірково

26 Травня 2017 15:37

Громадський активіст Альона Береза звинувачує міську владу у вибірковому підходу до забудовників. Відповідний пост вона розмістила у мережі Фейсбук.

«От таке от рішення йде на сесію Хмельницької міськради 31 травня. Влада тут жодним пальцем не рухнула, а тепер ще й хоче узаконити всі дії ТОВ “Житлоплюс”, прокуратури області і звичайно ж бідного депутата-забудовника.

Вибірковості немає?» – зазначає громадський активіст.

11111

З проектом рішення можна ознайомитись на сайті Хмельницької міської ради.

«Із серії “коли ти депутат”

То ти можеш залучити у схемку навіть правоохоронний орган за 4 квартири. Збудувати цьому органу ніби двоповерхову адмінбудівлю, яка дивом стала чотирьохповерховим бізнес-центром. Тепер вуаля, правоохоронному органу земелька вже не потрібна, от він і тихенько відмовляється від неї. Ну і епогеєм цієї історії стає пункт додатку одного проекту рішення на ось цю сесію Хмельницької міської ради, який ми помітили. Як ні в чому не бувало земелька планується передатись обслуговуючому кооперативу “Бізнес Центр”, засновниками якого є дуже знайомі прізвища, які фігурють ще у десятках юросіб приближених до одного бідного депутата-забудовника.

І все це під соусом відкритого кримінального провадження.

То все ж таки у боротьбі з незаконними будівництвами у міської влади вибірковість???

Сказати, що не знали про цей об’єкт не вийде, бо особисто я вже сотні разів розповідала про нього та навіть презентувала на січневій сесії!

Влада закриває очі на не зручні випадки?

Обіцяю реакцію у випадку прийняття цього одобрянсу».

За даними аналітичної системи  “Youcontrol”, обслуговуючий кооператив “Бізнес Центр” у серпні 2015 року заснували троє хмельничан: Володимир Ковальчук, Олександр Ковтонюк та Ілля Стасюк.

Про скандальне будівництво на Подільській, 93/1 читайте у публікації Чотириповерхова “адміністративна будівля” в центрі міста за чотири квартири”.