Тендерна пропозиція хмельницьких “тролейбусників” ймовірно виписана під конкретне підприємство

29 Травня 2017 10:09

Хмельницьке комунальне підприємство “Електротранс” відмінило електронні торги із закупівлі чотирьох тролейбусів з автономним ходом.

Фото Віталія Тараненка

Фото Віталія Тараненка

Таке рішення 26 травня ухвалив тендерний комітет комунального підприємства.

“Після оголошення відкритих торгів щодо цієї процедури закупівлі було виявлено, що у зв’язку з уточненням міського бюджету на II півріччя 2017 року, передбачається фінансування на закупівлю тролейбусів без автономного ходу. Потреба в подальшій закупівлі тролейбусів з автономним ходом відсутня”, – зазначено у протоколі тендерного комітету.

Крім цього, зазначається, що викинуте на початковому етапі з тендера ТОВ “Науково-технічне підприємство СТГ Інженерінг”, направило скаргу до постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України. У ній виробник написав, що тендерна пропозиція хмельницьких “тролейбусників” була виписана під конкретне підприємство.

Як писав НГП, 31 березня ХКП “Електротранс” оголосило тендер на придбання 4 тролейбусів з автономним ходом не менше 15 км орієнтовною вартістю 34,8 млн. грн. Транспортні засоби мають бути виготовлені 2017 року з пандусами для в’їзду-виїзду  пасажирів з  обмеженими можливостями на візку.

На початку року міський голова Олександр Симчишин анононсував закупівлю тролейбусів на автономному ходу.

Пізніше про закупівлю нових тролейбусів говорив керівник КП Віктор Паламарчук.