У зіткненні двох потягів на Хмельниччині, за попередніми висновками, винні машиніст товарного потягу та його помічник

29 Травня 2017 13:25

Фото Dronarium

Після зіткнення двох потягів на Хмельниччині кількість госпіталізованих пасажирів зросла до шести осіб.

Про це повідомляє ТСН.

Четверо людей із забоями та черепно-мозковими травмами нині перебувають у нейрохірургії Кам’янець-Подільської лікарні, тимчасом машиніст товарного потягу та його помічник – у травматології.

Саме вони, за попередніми висновками, винні в аварії. Машиніст вантажного потягу, попри червоне світло, не пропустив пасажирський із п’ятьма сотнями людей. Через зіткнення два пасажирські вагони зійшли з рейок. Вантажний локомотив та вагони зі щебенем перекинулися. Рух на цій колії відновили у суботу, 27 травня, ввечері. Роботи із ліквідації наслідків аварії ще тривають.

Нагадаємо, що 27 травня о 06:40 на пункт зв’язку рятувальників у м. Кам’янець-Подільський надійшло повідомлення про те, що в межах залізничної станції Нігин «Південо-Західної залізниці» зіштовхнулись два рухомих склади потягів.

Невідкладно до місця події були направлені три рятувальних відділення на спецавтомобілях, поліція, карети швидкої допомоги та автобуси місцевого автопідприємства.

Як з’ясувалось, під час маневрування зіштовхнулися пасажирський потяг №139 сполученням Київ – Кам’янець-Подільський в складі 15 вагонів та вантажний потяг із 17 вагонами щебеню.