Проти працівника патрульної поліції Хмельницького порушено кримінальну справу

7 Червня 2017 09:08

Активісти “Стоп корупції” з хмельницького осередку повідомили про спробу зловживання службовим становищем працівником патрульної поліції Хмельницького. Поліцейський спочатку вмовляннями та погрозами намагався зам’яти справу про порушення ПДР з боку рідного брата, а потім втік з місця пригоди. Подробиці повідомили свідки події.

Про це повідомляє СтопКор.

«5.06.2017р., справжні поліцейські, інспектори з нагляду за дорожнім рухом Хмельницького ВП, зупинили порушника ПДР поблизу магазину “Транзит”, що по Проспекту Миру. В ході перевірки документів в поліцейського виникла підозра, що свідоцтво про реєстрацію підроблене. Як стало відомо в ході спілкування з водієм, автомобіль не його, а його брата, який, до речі, теж працює в поліції, та не де-небудь, а в нашій новій патрульній поліції і він зараз приїде на місце й усе “порішає”. І дійсно, через деякий час приїхав брат, який дійсно служить в патрульній поліції Хмельницького.

Оскільки справжні поліцейські з ХВП не піддались на вмовляння, а потім і погрози з боку брата, останній вихопив підроблене свідоцтво про реєстрацію, сів у автомобіль і почав тікати…  Проти цього  патрульного вже порушено кримінальну справу за перешкоджання діяльності працівника правоохоронного органу».