Вічна пам’ять. Дмитро Червонюк загинув у ДТП.

9 Червня 2017 08:17

Фото зі сторінки Дмитра Червонюка у “Вконтакті”

Син депутата Хмельницької обласної ради VI скликання, президента Асоціації приватних підприємців “Едельвейс” Галини Червонюк і власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка Дмитро Червонюк загинув у ДТП.

Як стало відомо “Незалежному громадському порталу”, трагедія сталася сьогодні близько 5 години дня на житомирській трасі.

Дмитро їхав на мотоциклі з Києва до Хмельницького. За попередньою інформацією, відбулося зіткнення з вантажним автомобілем, внаслідок чого хлопець загинув.

Ріненський сайт “Голосно” описав подробиці жахливої аварії. Мотоцикл Червонюка зіткнувся з вантажівкою КрАЗ, котра здійснювала розворот із лівого ряду. За інформацією патрульної поліції, першою на місце трагедії прибула “швидка”. Дмитра Червонюка доправили до Коростишівської ЦМЛ, однак, його травми виявилися несумісними з життям.

Нагадаємо, що протягом 2013-2015 років Дмитро Червонюк був фігурантом резонансної судової справи. У 2013 році, керуючи автомобілем “Toyota” у центрі Хмельницького, він не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, 26-річного місцевого жителя. Останній в результаті ДТП отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

У підсумку Апеляційний суд Хмельницької області Червонюка амністував.