До 19 червня приймаються заявки на одержання бюджетних коштів

14 Червня 2017 17:36
Хто мав намір долучитися до програми, але по якихось причинам зволікав у вас ще є час зробити це. Тому як збір заявок триває до 19 червня.В міськраді продовжують приймати заявки на участь у конкурсі з визначення одержувачів бюджетних коштів у 2017 році, передбачених на реалізацію Програми “Громадські ініціативи” міста Хмельницького на 2016-2020 роки. Враховуючи досвід попереднього року, члени конкурсної комісії обіцяють скрупульозніше ставитися до заявок конкурсантів і надаватимуть перевагу лише пріоритетним напрямам, яких визначили вісім. Крім того, навіть якщо проект технічно оформлений правильно, але не відповідає пріоритетним напрямам комісія може його відхилити.

«Наразі вже подали 7 проектів, –  говорить начальник управління економіки Оксана Новодон. –  У минулому році була 31 заявка, а реалізували ми 13 мікропроектів, при чому 5 з них були втілені зі значними порушеннями. Враховуючи попередній досвід хотілося б, щоб усі проекти були якісними і корисними. Тому й закликаємо надсилати свої ідеї, аби конкурсній комісії було з чого обирати».

На 2017 рік визначено 8 напрямів.

– «Територія твого міста» – мікропроекти, що спрямовані на будівництво та ремонт доріг, тротуарів, прибудинкових територій, благоустрій та оновлення зелених зон, встановлення «вуличних меблів», організацію безпеки на дорогах.
–  «Арт-простір Хмельницького» – мікропроекти, що спрямовані на створення муралів, арт-двориків, просвітницьких та культурних проектів, реконструкції закладів культури та просвітництва.
–  «Спортивний Хмельницький»–мікропроекти, що спрямовані на створення об’єктів інфраструктури молодіжного спорту.
–  «Сучасна освіта» – мікропроекти, що спрямовані на створення альтернативної, практичної, «особливої» системи освіти.
–  «ІТ-Хмельницький» – мікропроекти, що спрямовані на створення та розробку інформаційних продуктів, комп’ютерних програм, створення веб-об’єктів та сайтів, «інтелектуального бізнес-середовища».
–  «Здорові мешканці» –мікропроекти, що спрямовані на отримання якісних медичних послуг.
–  «Місто-підприємець» – мікропроекти, що спрямовані на розбудову інфраструктури підтримки підприємництва, залучення грантової допомоги на впровадження інноваційних підходів та технологій, розвиток ІТ-технологій, проведення наукових ярмарок.
–   «Відповідальне місто» – мікропроекти, що спрямовані на популяризацію Плану дій сталого енергетичного розвитку міста, реалізацію соціальних проектів спільно з громадськими організаціями та бізнесом.

З повним текстом Програми та умовами участі у ній можна ознайомитись тут.

Заявки на участь у конкурсі прийматимуться до 19 червня 2017 року в електронному та паперовому вигляді. Реєстрація заявок, що беруть участь у конкурсі, здійснюється управлінням економіки Хмельницької міської ради за адресою: вул. Гагаріна, 3, каб.116. Контактна особа: Оксана Новодон, начальник управління економіки, секретар конкурсної комісії, тел.: 76-20-29, електронна пошта:  dep-economy@rada.khmelnytsky.com.
Аплікаційна форма конкурсу по визначенню одержувачів бюджетних коштів, передбачених на реалізацію Програми «Громадські ініціативи» м. Хмельницького на 2016-2020 роки (додається).

Джерело: www.marichkanews.com