Попити пива у парках Хмельницького поки хочуть лише 34 особи

19 Червня 2017 10:42

vsim.ua

Під електронною петицією “Про скасування заборони на продаж та вживання пива у парках м. Хмельниьцкого” наразі підписалося 34 особи. До кінця збору підписів залишилося 75 днів.

Саме електронне звернення з’явилося на початку червня. Її на e-dem.in.ua розмістив хмельничанин Андрій Тлумач.  ” Приділивши ще трохи часу цій темі, я повністю перестав розуміти дії Хмельницької міської ради, коли ознайомився із новиною про те, як провалився такий самий проект із забороною в сусідній Чернівецькій області, згадавши як нещодавно був у Львові на фестивалі, де так феєрично відзначали свято річниці Львівського пива, яке мало не стало національним святом, такою потужною була рекламна кампанія цього заходу. Плюс до того ж в Інтернеті знаходжу, що Чехія відкриває фонтан із пива, посеред міста Жатец, а Канадці визнали пиво національно улюбленим напоєм, про німців із своїм «October fest» і говорити нічого. На вустах одне питання, – Хіба ми найбільші п’янички тут у Хмельницькому?
Тому суть петиції до міського голови дуже проста, – Скасувати заборону на продаж та вживання пива у парках відпочинку міста Хмельницького”, – йдеться у петиції чоловіка.

До слова,  6 червня, вступило в силу рішення суду про скасування заборони продажу алкоголю з 23.00 до 10.00 в межах міської межі Києва. Як повідомляє tvi.ua , з посиланням на слова голови Київського обласного територіального відділення АМКУ Олексія Хмельницького, Київська міська рада зобов’язана скасувати своє рішення про заборону продажу алкогольних напоїв після 23.00 в місті Києві, так як це рішення незаконне і Київський апеляційний господарський суд підтвердив позицію АМКУ.

Нагадаємо, аби петицію розгялнули хмельницькі чиновники вона повинна набрати на свою підтримку мінімум 500 підписів

Джерело: www.odtrk.km.ua