Хмельничан запрошують до патрулювання свого району спільно з поліцією

9 Серпня 2017 09:55
«Ми хочемо долучити активних людей до поліцейських патрулювань», - каже інспектор із зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Хмельницькому Ганна Стрембіцька

«Ми хочемо долучити активних людей до поліцейських патрулювань», – каже інспектор із зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Хмельницькому Ганна Стрембіцька. Фото: автора

Контролювати порядок на вулицях міста можуть усі жителі обласного центру, яким небайдужий громадський спокій.
Патрульна поліція запроваджує у Хмельницькому пілотний проект «Сусідська варта», який запозичили у колег з Вінниці. Суть проекту полягає в тому, що звичайні хмельничани будуть патрулювати свій мікрорайон разом з поліцейськими.«Місцеві люди знаю свій район, як ніхто інший. Їм відомо, де найчастіше розпивають алкоголь та вчиняються бійки. Саме тому, ми хочемо долучити активних людей, які допоможуть нам зменшити кількість правопорушень у місті», – каже інспектор із зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Хмельницькому Ганна Стрембіцька.

Експериментувати будуть у мікрорайоні Ракове.

«Залучаємо ініціативних хмельничан в кількості десяти осіб, які ходитимуть з патрульними та реагуватимуть на адміністративні правопорушення – куріння та розпивання алкоголю у недозволених місцях, порушення тиші та інше», – каже інспектор Ганна Михайлівна.

«Сусідська варта» почне свою роботу з вересня поточного року. Якщо експеримент дасть результати, подібний проект зроблять у всіх мікрорайонах міста, – кажуть поліцейські.

Свої пропозиції та зауваження для патрульної поліції Хмельницького можна висловити за телефоном:0800500202.

Читайте також: Де у Хмельницькому є аварійно-небезпечні ділянки.