Тарас Букрєєв: З кожним кроком стаю більш впевненим, що обрав правильний шлях

4 Вересня 2017 15:42

ridna.in.ua

Коментар для газети “День”. Рубрика “Що хорошого? Що поганого”?

Тарас БУКРЄЄВ, історик, викладач, Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна”:

— За останні кілька місяців я можу назвати себе щасливою людиною. Передусім — я став батьком! Крім того, займаюсь улюбленою справою й помітно прогресую у напрямку завершення дисертаційного дослідження.

Останні півроку були продуктивними в науковій діяльності. Як результат — п’ять публікацій у фахових наукових виданнях, зокрема й одна за кордоном. Також важливе місце у моєму житті займає й суспільно-політична діяльність. Нещодавно я очолив обласну організацію Громадського руху Миколи Томенка «Рідна країна», що стало для мене стимулом для ще більш плідної праці задля змін у нашому місті та країні. Радує, що я переконливо можу сказати, що з кожним кроком стаю більш впевненим, що обрав правильний шлях.

Якщо говорити про негативи, то поганим лишилося все те, що і було раніше поганим у нашій державі. За останні три роки майже нічого, на жаль, не змінилося. Політики, котрі прийшли до влади після Майдану, зробили все для того, щоб звести нанівець всі ті позитивні імпульси, які існували в суспільстві після буремних місяців зими 2013—2014 років. Свідомість багатьох пересічних українців суттєво змінилася, розпочалася розбудова прогресивного громадянського суспільства, але ці зміни не торкнулися системи влади. Державна машина залишилась на своїх рейках і відбудувала стару систему в ще потворнішому вигляді. Але я впевнений, що українці здаватися не збираються, і зміни на краще прийдуть, адже все у наших руках.

Коментар взяв Іван Антипенко (“День”)

Джерело: ridna.in.ua