Хмельницька мерія має “свою громадськість”, якою завжди прикривається – активіст

7 Вересня 2017 12:12

Громадський активіст Альона Береза опублікувала у соцмережі відповідь на звернення, в якому Рада ГО “Хмельницький Майдан” рекомендувала її до складу робочої групи по формуванню наглядових рад.

2

“У мерії “своя громадськість”, якою вона завжди прикривається. Свідченням того є от ця відповідь” – констатує активістка.

“Врешті-решт вдалося забрати відповідь на звернення, в якому Рада ГО “Хмельницький Майдан” рекомендувала мене до складу робочої групи по формуванню наглядових рад. Відповідь ще вчора була підписана заступником міського голови, але чомусь мала відлежатись добу в міськраді з метою візування мером. От сьогодні отримую відповідь в канцелярії і диво – мерської візії немає.

Текст, друзі, “глибокий” та “обгрунтований”. Не буду цитувати, перефразую лише: “Нам байдуже до Ваших звернень від 29 серпня, адже 30 серпня ми, ігноруючи листи як мінімум трьох громадських організацій, затвердили склад робочої групи. Ми маємо свою громадськість і її думки цілком достатньо щоб ми Вам написали – наша думка через нашу громадськість у вирішенні даного питання буде врахована повністю”.

І знаєте, особисто для мене, то банальні формальності, які принципово було висвітлити щоб показати сутність теперішньої влади, її обличчя. І нічим ця влада не відрізняється від інших влад. Пропоную Вам, повісити на сайті міськради, при вході у міськраду список Вашої громадськості щоб незалежні та професійні люди одразу розуміли, що у царстві лише є місце своїм. Щодо двох кандидатів, яких швидко включили 30 серпня для збільшення відсотку представників гошок, тепер більше, ніж зрозуміло чиї вони делегати… І питання входження однієї людини у склад виконкому тепер буде принципово блокуватись! А “подарунок” ми вже заготували.

Влада реально змінює людей, особливо боляче, коли ти з цими людьми стояла на Майдані пліч-о-пліч …

І нехай хоч хтось із Гагаріна скаже, що громадськість не допомагає нам… у Вас є своя кишенькова, то нею і тішитись звикайте”…