Доступ до тестів з правил дорожнього руху відкрито

14 Вересня 2017 10:57
Кожен охочий може пройти тест в режимі онлайн.

Кожен охочий може пройти тест в режимі онлайн.. Фото: hsc.gov.ua

Кожен охочий може пройти тест в режимі онлайн.
Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ відкрили доступ до тестів з правил дорожнього руху. Тепер кожен бажаючий отримати водійське посвідчення може самостійно підготуватися до теоретичної частини.

Як повідомили в прес-службі відомства, нові питання тестів з варіантами відповідей може скачати кожен бажаючий безкоштовно за посиланням.

Крім того, на сайті МВС є можливість пройти тест самостійно і таким чином перевірити свої знання. Він повністю відповідає реальним умовам складання теоретичного іспиту: 20 питань за 20 хвилин часу. Одному користувачеві можна пробувати здавати тест необмежену кількість разів.

Новий сервіс викликав бум серед українців.

“За 2 місяці на сайті зареєструвалося 40 425 громадян. Загальна кількість спроб здати тест – 926 519, з них успішне кількість спроб – 251 668. Нові питання тестів по ПДР і вільний доступ до них – важливий перший крок в площині змін процесу складання іспиту для отримання посвідчення водія. Другим стане введення фото – і відеофіксації практичної частини здачі іспитів”, – повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.