Про “цінні” захоплення нардепів Хмельниччини

20 Вересня 2017 10:33

Цінні годинники, шуби, картини відомих художників  та інші коштовності.  З декларацій можна дізнатися не лише про нерухомість на грошові заощадження, а й про захоплення декларантів. Чим  же цікавляться нардепи від Хмельниччини, окрім, звичайно, політики– дізнавайтеся просто зараз. 

На жаль, у нас багато політиків дозволяють собі робити такі речі…

Це -Віктор Бондар. За результатами цьогорічного моніторингу «Опори» – найбалакучіший з-поміж інших нардепів від Хмельниччини обранець. Утім, він не лише багато виступає з трибуни Верховної Ради, а й знаходить можливість захоплюватися мистецтвом. Особливо  сучасним.  У його колекції – кілька десятків картин українських та російських художників. А ще, судячи з декларації, Віктор Бондар любить запонки з дорогоцінного металу та наручні годинники знаних  брендів.

Обожнює живопис й інший народний обранець – Олександр Герега. До вподоби йому полотна європейських художників минулих століть. У його колекції, зокрема, «Мадонна з Ісусом» та «Купальниця». Дружина ж нардепа – Галина – як свідчить декларація – любить дороговартісне хутро, сумки відомих брендів та ювелірні прикраси. (відео користувача: Галина Герега)

чорнота

Це –  нардеп від Хмельниччини Володимир Мельниченко. Цей обранець – креативний користувач Фейсбук. Регулярно викладає у мережу відео не лише про рибалку, а й про свої кулінарні експерименти. Від смаження м’яса до нарізання кавуна. Декларація ж Володимира Мельниченка свідчить про захоплення нумізматикою. У нардепа в колекції 3 комплекти монет «Олімпіада-80».

Нагадаю, за законом декларанти мусять вказувати лише ту цінну річ, вартість якої перевищує 137 тисяч 800 гривень.

Джерело: www.odtrk.km.ua