У Хмельницькому навчать як отримати “Ліцензію на шлюб”

27 Вересня 2017 10:20
Курс

Курс “Ліцензія на шлюб” навчить будувати стосунки. Фото: xvatit.com.ua

У місті стартує курс лекцій “Ліцензія на шлюб”.
У вівторок, 3 жовтня, в обласному центрі стартує курс лекцій “Ліцензія на шлюб. Вчимося будувати міцні та щасливі стосунки”. Організовує лекції соціальна ініціатива УГКЦ “Хтось не зробить”. На лекції запрошують усіх тих, хто ще знайшов свою половинку. Кількість місць обмежена.

“Ми продовжуємо курс лекцій “Ліцензія на шлюб”. Цього разу хочемо розказати як знайомитись, починати стосунки, створювати сім’ю. Запрошуємо тих, хто поки не створив сім’ю і не має другої половинки. Набір на курс лекцій обмежений, максимум 20 осіб. Загалом проведемо п’ять лекцій, але цілком можливо приходити на якусь одну лекцію, яка найбільше зацікавила”, – розповідає координатор проекту «Щаслива сім’я» соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить», Ольга Нагорна.

За її словами, лекції проводитимуть практикуючі психологи. Кожна з них матиме іншу тематику, деякі міститимуть і практичні елементи. Обов’язкова умова — попередня реєстрація, зробити це можна тут.

Дати проведення лекцій: 3, 10, 17, 24, 31 жовтня. Відбуватимуться вони за адресою вулиця Подільська вулиця, 124. Деталі за телефоном 067 31 15 001.

Нагадаємо, курс “Ліцензія на шлюб” уже не вперше проводять в обласноум центрі. Стартував він навесні 2016. Сміейних містян навчили будувати щасливу сім’ю і “підвищували кваліфікацію”.

Про більше подій у Хмельницькому та області читайте у розділі Афіша.