Хто придумав “Велику” політичну реформу?

17 Жовтня 2017 15:27

ua.censor.net.ua

От вкотре дивуюся неадекватному пафосу й нарцисизму політиків. Провладні розповідають про те, що провели 144 реформи і “врятували Державу”; опозиційні – горді тим, що придумали “Велику” політичну реформу.

У мене питання: в чому ВЕЛИЧ 3 очевидних вимог нинішньої акції, про які мовчали всі “опозиційні” депутати з БПП останні два роки.

Справжня політична реформа в Україні повинна бути направлена, передовсім, на забезпечення ефективної діяльності всіх інститутів влади.

Нагадаю:
– досі діє нелегітимна ЦВК Януковича-Охендовського;
– кілька років як закінчився термін повноважень Рахункової палати;
– в уряді не має 3 міністрів;
– в парламенті 7 в.о.голів Комітетів;
– в складі Конституційного Суду досі працюють судді, які обгрунтували “узурпацію влади Януковичем”, а КС в 2017 НЕ УХВАЛИВ ЖОДНОГО РІШЕННЯ;
– медіа-ринок монополізований кількома фінансово-політичними групами;
– енергетичний, металургійний, аграрний ринок монополізований кількома олігархічними групами;
– в системі влади тисячі виконувачів обов`язки: від податкової до головних державних корпорацій… ВИРІШЕННЯ ЦИХ ЗАВДАНЬ – ПРІОРИТЕТНІ!

П.С. Що стосується скасування депутатської недоторканності, то спроба знову, ІЗ САМОГО ПОЧАТКУ розпочати розгляд цього питання – велика політична брехня. Правда в тому, що і влада, і опозиція бояться реального скасування недоторканності. Інакше вже давно був би ОСТАТОЧНО проголосований законопроект 1776, який чекає останнього голосування з 2015 року

Блог Миколи Томенка

Джерело: ridna.in.ua