Буденне дозвілля у Хмельницькому 27 листопада – 3 грудня

27 Листопада 2017 10:12
Бажаємо вам продуктивного тижня!

Бажаємо вам продуктивного тижня!. Фото: studway.com.ua

Програма заходів.
Останні дні осені подарують хмельничанам можливість зайнятися саморозвитком. Освіта за кордоном, ІТ технології, гік-культура, секрети щасливих стосунків і вдалого пошуку роботи – усе це теми семінарів і тренінгів, які відбуватимуться у Хмельницькому протягом наступних кількох днів.Якщо ж хочете відпочити і розслабитися, гайда на виставу до театру , або ж на концерт улюблених музикантів. Зовсім скоро вперше у нашому місті відбудеться концерт співака Романа Скорпіона, пройде вечір музики бароко.Важлива подія для батьків – у Хмельницькому в середу відбудеться Другий загальноміський батьківсько-освітянський форум.

У другий половині тижня хмельничан теж порадують заходами на різний смак. Для діток на вихідні у ляльковому театрі підготували аж дві вистави «Їжачок-малючок» і «Кіт у чоботях», а у філармонії для малечі організували «Мої перші концерти».

Дорослі можуть відвідати концерт гурту «Громадянин Топінамбур», музичний вечір з тріо “Flautando”, або ж на танцювальну вечірку «Salsa Dance Party». Крім того, вас може зацікавити перший Арт-терапевтичний проект у Хмельницькому, триденний коучинг “Життя на максимум” чи презентація науково-популярного журналу «Куншт».

Також не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті: у мистецькій залі музею історії міста Хмельницький відкрита художня виставка «Благословенний сад». У музеї-студії фотомистецтва до 6 грудня триватиме виставка Юрія Величка «Життя на нулі»; до 10 грудня у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діятиме виставка творів мистецького подружжя Мазурів; у Хмельницькому Обласному Художньому музею триває виставка мистецького проекту “Rеволюція: простір гідності, свободи і єднання” фотографа Сергія Аніськова.

Щоб ваш тиждень пройшов пізнавально і насичено, Сайт “Є” зібрав для вас найцікавіші події у Хмельницькому, які відбудуться протягом наступного тижня. Тож не пропустіть!

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (27 листопада)

Фото: з архіву

Виставкв творів Людмили та Миколи Мазурів

На виставці буде представлено живопис та графіку, твори у різних стилях та різних періодів, кілька з яких раніше не експонувались.

Коли: 9:00-18:00.

Де:Виставкова зала Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, вул. Проскурівська, 65.

Вартість: безкотовно.

Вівторок (28 листопада)

 

Фото: youtube.com, Wonderzine

Концерт українського співака Романа Скорпіона

Співак Роман Скорпіон відомий піснею “Поцілую”, яка припала до душі слухачам не тільки в Україні, але і в Білорусі, Азербайджані та інших країнах. Цього року Роман закінчив роботу над першим студійним альбомом під назвою “Історія Кохання”, за роки творчої діяльності зняв чотири кліпи.

Коли: 19:00

Де: Обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 90-240 гривень.

Лекція Марини Лавренчук «Гік-культура: від коміксів до косплею»

Комікси й фантастика – це ціле мистецтво, яке приваблює не лише фанатів супергероїв, але й справжніх гіків! Чи є такі в Хмельницькому? Та сто відсотків! Приходьте, шанувальники ДнД та космічних опер, Марвелів-Дісі та Ґендальфо-Ґеральтів. І як казав видатний Спок: «Живіть довго та процвітайте!».

Коли: 19:00

Де: Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2.

Вартість: безкоштовно.

Освіта в Австрії та Німеччині: стопами Моцарта та Ейнштейна

У Хмельницькому пройде зустріч, на якій ви дізнаєтесь все про вищу освіту в Австрії та Німеччині. Розповімо про життя в цих країнах, університети, можливості навчання і роботи. Покажемо, як виглядає студентське життя, комфортні гуртожитки, студентські проекти та вечірки. Опишемо покроковий процес успішного вступу.

Коли: 18:00

Де: Коворкінг-центр “Tetris” в ТЦ “Либідь Плаза”, вул. Кам’янецька, 19.

Вартість: безкоштовно.

Середа ( 29 листопада)

 

Фото: з архіву, 24tv.ua

Форум «Здоров’я дітей – основа здоров’я нації»

Запрошуємо взяти участь у ІІ загальноміському батьківсько-освітянському форумі.

Коли: 15:00

Де: Палац творчості дітей та юнацтва, вул. Свободи 2/1.

Вартість: безкоштовно.

Тренінг “Власні секрети щасливих стосунків”

Спробуємо розібратися у баченні щасливих стосунків та відшукаємо власний їх рецепт. Запрошується молодь віком 18-35 років на новий оригінальний тренінг про щасливі стосунки. Вашим тренером буде Вікторія Муха.

Коли: 18:30-21:00

Де: Подільський Тренінговий центр, вул. Соборна, 1.

Вартість: 35 гривень.

Комедія «Ніч перед Різдвом»

Це історія про коваля Вакулу у його кохану Оксану. Дівчина не відповідала на залицяння, а потім, щоб той остаточно відстав, заявила, що вийде за нього заміж тільки тоді, коли він принесе їй черевички, які носить цариця. І для свого щасля хлопець був ладен на все – навіть осідлати самого чорта.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.

Вартість: 35-100 гривень.

Четвер (30 листопада)

 

Фото: clarusone.com, з архіву

Лекція Ігоря Западенка «Цікаві ґудзики з проскурівської шухляди»

У кожній старій оселі є така шухляда, де за багато років збираються різні дрібнички. Буває так, що новий господар успадковує оселю, і весь вміст разом з шухлядою опиняється на смітнику. А буває, що старий господар влаштовує прибирання в шухляді, і тоді кожен одинокий ґудзик, непарна запонка, дрібна монетка або клаптик паперу розповідають свою історію. Зазирнімо й ми до шухляди пам’яті старого міста…

Коли: 18:00

Де: Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2.

Вартість: безкоштовно

Тренінг “Секрети вдалого пошуку роботи”

Тренінг організовує Соціальна ініціатива УГКЦ “Хтось не зробить” м. Хмельницький, де будуть опрацьовані на практиці наступні питання:
• Як складати резюме так, щоб роботодавець прийняв на роботу саме Вас
• Навіщо грамотно писати супроводжуючий лист
• Підготовка до співбесіди, на що звернути увагу
• Секрети проходження співбесіди
• Відмова роботодавця – як правильно реагувати і чи це настільки погано
• На що орієнтуватися в поцесі пошуку роботи
• Де її шукати, ту роботу
• Будуємо свою кар’єру грамотно
• Вміння визначити рівень прийнятної для Вас заробітної плати

Коли: 9:00-13.00, 14.00-18.00

Де: Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія, вул. Проскурівського Підпілля, 139.

Вартість: 20 гривень.(якщо Ви студент) та 50 гривень (якщо вже ні).

Акторський тренінг

Запрошуємо вас відвідати акторський тренінг. Захід проведе режисер Народного аматорського театру «Дзеркало» Хмельницького міського Будинку культури Дмитро Гусаков.

Коли: 18:30-20.30

Де: Приміщення ГО «Центр розвитку театру “Час Т”, вул. Проскурівського підпілля 71, кімната 36.

Вартість: безкоштовно.

Командна інтелектуальна гра “Quiz, please”

Quiz, please! – це весела інтелектуальна гра, в ході якої команди змагаються між собою, відповідаючи на запитання з різних сфер знань (музика, кіно, спорт, історія та ін.) Переможці отримують цінні призи!
Quiz, please! – це унікальний спосіб поєднати веселі посиденьки з друзями в пабі з драйвовою командною грою, перевірити свої знання і познайомитися з новими людьми.

Коли: 19:00

Де: Арт-кафе “Диканька”, вул. Подільська, 93.

Вартість: 50 гривень.

Вечір музики Бароко

Для хмельничан зіграють Оксана Рибак, Олександра Перець та Леся Король за участі Камерного оркестру Хмельницької обласної філармонії.
Диригент — Тарас Мартиник. Солісти — Ольга Абакумова (сопрано), Ігор Прохніцький та Людмила Поліщук (гобой), Юлія Таранчук (флейта).

Коли: 18:30

Де: Обласна філармонія, Органний зал, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 40-50 гривень.

ІТ доповідь “Magento — ядро електронної комерції”

Захід для тих, хто бажає познайомитися з найпопулярнішою відкритою системою для організації електронної комерції. За кілька років свого існування платформа кілька разів була лауреатом премій «Best of Open Source Software Awards» і «SourceForge Community Choice Awards». На івенті виступить Бондар Іван — розробник систем веб-комерції на платформі Magento. 4 роки досвіду роботи з відомими міжнародними брендами, в розподілених командах з Франції, Германії, Англії, Італії, Австралії та США.

Коли: 18:00

Де: вул. Грушевського, 66\1.

Вартість: безкоштовно.

П’ятниця (1 грудня)

Фото: druzhba.uz.ua

Акція у ХНУ до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

У 2017 році близько 238 тисяч українців є особами з ВІЛ/СНІД. Минулого року близько 1 мільйона осіб померли від СНІДУ, з них 3,2 тисячі в Україні.

У День боротьби зі СНІДом громадська організація «Молодь за глобальний прогрес» запрошує усіх небайдужих до обговорення питань порозуміння з ВІЛ-інфікованими, важливості здачі тесту на ВІЛ/СНІД, профілактики ВІЛ та антидикримінації.

Коли: 11:00-15:00

Де: Хмельницький національний університет, вул. Інститутська, 11.

Вартість: безкоштовно.

Виставка-конкурс малюнків до Дня боротьби зі СНІД

Спортивно-культурний центр “Плоскирів” оголошує конкурс малюнків до Дня боротьби зі СНІДом. Усі охочі долучитись можуть подати свої роботи кульоргранізатору СКЦ “Плоскирів” до 28 листопада 2017 року.

Коли: 16:39-18:00

Де: Спортивно-культурний центр “Плоскирів”, вул. Курчатова, 90.

Вартість: безкоштовно

Триденний коучинг “Життя на максимум”

Життя одне і його варто прожити на максимум! Це саме та ідея, яку ми хочемо донести нашим клієнтам.
За три дні тренінгу Ви зможете подивитися на своє життя з боку, знайти ефективні ресурси в собі і побачити нові можливості, які Вас оточують.

Коли: 10:00

Де: вул. Зарічанська, 34/2.

Вартість: 4600 гривень.

Концерт гурту «Громадянин Топінамбур»

«Громадянин Топінамбур» – український гурт, створений 2000 року студентами дніпропетровських вузів. Відтоді вони відіграли сотні живих виступів на майданчиках СНД, зібрали тисячі переглядів на «Youtube» і проникли в ефір центральних телеканалів. Свій стиль учасники ансамблю визначають як «театр жорсткої естради».

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 100-200 гривень.

Презентація науково-популярного журналу «Куншт»

У виданні розказують про ідеї та винаходи, які змінюють світ, пояснюють те, що відомо вченим про Всесвіт. З кожним випуском журналу розширюються горизонти відомого та підтверджується ідея про те, що наука не позбавлена краси та творчості.

Коли: 18:00

Де: Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2.

Вартість: безкоштовно.

Субота (2 грудня)

Фото: facebook.com

Дитяча музична зустріч «Мої перші концерти»

Хмельницька обласна філармонія запрошує усіх на музичні зустрічі відновленого проекту «Мої перші концерти». Батьки разом зі своїми малюками почують якісну музику у живому виконанні професійних віртуозів, а за допомогою музично-ігрових імпровізацій поринуть у світ краси і гармонії.

Коли: 10:00 для дітей від 0 до 3 років; 12:00 для дітей від 3 до 6 років.

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 20 гривень (для дорослих) і 30 гривень (для дітей).

Перший Арт-терапевтичний проект у Хмельницькому

Навчально-терапевтичний проект «Використання арт-терапії в роботі практичного психолога та соціального педагога» буде корисним для: працівників соціально-спрямованих професій: психологів, консультантів, тренерів, соціальних педагогів, магістрантів та студентів психологічних факультетів, працівників системи освіти. А також людей які зацікавлені в особистісному розвитку та бажають знаходити варіант вирішення завдань в будь якій сфері життя.

Коли: 10:00

Де: вул. Подільська,124.

Вартість: 900 гривень.

Вистава «Кіт у чоботях»

Це історія про те, як молодшому синові мельника у спадок від батька дістався тільки кіт, все інше дісталося братам. Та кіт виявився не простим, і завдяки його діловій хватці та хитрості, господар отримав все, про що тільки міг мріяти: титул, повагу короля, замок, багатство та любов прекрасної принцеси…

Коли: 12:00

Де: Обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 25-28 гривень.

Неділя (3 грудня)

Фото: з архіву

Благодійний гаражний розпродаж

Для втілення доброї справи організовуємо “гаражний розпродаж”. Ви можете долучитися, прийшовши і придбавши щось цікаве у нас, або ж, разом з нашою командою, запропонувати на продаж щось своє. Умова єдина: отримані кошти ми плануємо передати на лікування хворих діток

Коли: 9:00-11:00

Де: Хмельницький міський парк імені Івана Франка.

Вартість: безкоштовно

Музичний вечір з тріо “Flautando”

У програмі твори українських та зарубіжних класиків. Хмельничан запрошують на вечір класичної музики. Проведіть час атмосферно та приємно у філармонії разом з тріо “Flautando”. У складі гурту: Ольги Малик (скрипка), Тараса Малика(флейта) та Максима Заводного (гітара).

Коли: 17:00

Де: Обласна філармонія, Органний зал, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 40-50 гривень.

Salsa Dance Party

Організовує Salsa Victoria – Школа соціальних танців. “Salsa Victoria” вчергове організовує вечір танців. Не зважаючи на початок зими, посунемо стовпчик термометру ближче до літа! Запальні Сальса, Бачата та Кізомба!

Коли: 18:00

Де: Старокостянтинівське шосе, 7Б, 4-й під’їзд.

Вартість: 30 гривень.

Вистава «Їжачок-малючок»

Для дітей у театрі ляльок. Це історія про маленького Їжачка, його друзів і пригоди, що траплялися їм на шляху.

Коли: 12:00

Де: Обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 25-28 гривень.

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку info@ye.ua, або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.