“Рідна країна” підтримала юних гімнасток

18 Грудня 2017 10:31

ridna.in.ua

Голова Святошинської районної організації політичної партії “Рідна країна” Анатолій Дзюбенко відвідав спортивне новорічне свято для юних гімнасток, яке відбулося в школі №304. Молоді спортсменки показали гостям свої найкращі номери. Студія художньої гімнастики BabyMiss на чолі з керівником Марією Хмарою не перший рік готує юні таланти до великих і серйозних змагань.

Новорічне свято відбулося за підтримки Анатолія Дзюбенка та Олега Герасимчука. Вони привітали юних спортсменко з Новим роком та вручили корисні подарунки.

“Спорт, перш за все, формує особистіть і загартовє характер, а це дуже важливо для підростаючого покоління. Саме тому наша партія надає значну підтримку молодим спортсменам. Особливо, хочу подякувати тренерам та батькам, які дбають про всесторонній розвиток діток і розділяють наші переконання, що ми повинні ростити здорових, активних і розумних українців“, – сказав Анатолій Дзюбенко.

Він також додав, що талановитою є кожна дитина без винятку, а робота дорослих полягає в тому, щоб дитина мала змогу розкрити звої здібності і реалізувати себе як особистіть.