ЛЮДИНА і УКРАЇНА – понад усе! Громадський рух «Рідна країна» бере участь у виборах на Тетіївщині

22 Грудня 2017 09:50

ridna.in.ua

«Бідність і корупція – дві біди, від яких потерпає Україна!»

Нині українців найбільше непокоять війна в Донбасі, бідність і корупція. При цьому війна і корупція практично однаково підкошують країну.

Корупція пронизала всі сфери, галузі й відгалуження українського  сьогодення. Вона досягла розмаху, небаченого за всі роки незалежності. Люди обурені, що хизуватися неправедно здобутими статками-маєтками стало ніби нормою, а справи, порушені  проти корупціонерів, взагалі розсипаються, не діставшись до суду.

Корупція воює проти України, тобто, українські корупціонери  воюють на боці ворога.

Бідність є прямим наслідком корупції. Ніхто не підраховував, скільки людей в Україні не лише потерпає, а й помирає від бідності. Тобто – не маючи змоги придбати необхідні ліки, зробити операцію.  Бо постачання ліків пронизане корупційними схемами, операцію –  та й просто лікування в стаціонарі – хабарництво  перетворило  на недоступну розкіш для мільйонів людей.

Через «відкати» і «розпили» бракує коштів на ремонт доріг, громадського транспорту – і знову гинуть люди…

Можновладці та їхній «братній» бізнес заробляють мільйони на війні, вигідно торгуючи з агресором, поки сини й дочки народу гинуть, захищаючи Україну.  Бізнесмени від влади одягли вишиванки і проголосили себе патріотами «воюючої країни», натомість українці вдягають бронежилети, затягають паски, віддаючи останнє для перемоги, і водночас – терплять бідність, драконівські «реформи», знущання та зневагу тих самих владців.

Позбутися бідності можна лише знищивши корупцію. Війна з корупцією повинна бути так само затятою й до перемоги, як і війна в Донбасі.

Досвід показує, що боротися з корупцією й перемагати її треба не з високих трибун і широких телеекранів, а з міст і містечок, селищ і сіл.

Об’єднана територіальна громада через обраних нею професійних, послідовних, і – дуже важливо! – некорумпованих представників, може почати цю боротьбу з гарантією успіху.

Саме такі люди – професійні та патріотичні– працюють у команді Громадського руху «Рідна країна».

Розраховуємо на вашу підтримку.

 № 3 у виборчому бюлетені

Громадський Рух Миколи Томенка «Рідна країна»

Джерело: ridna.in.ua