Микола Томенко відвідав Тернопільщину

18 Січня 2018 15:08

ridna.in.ua

Лідер політичної партії «Рідна країна» Микола Томенко 17 січня в рамках Всеукраїнської акції «Рідна країна – безпечна країна» та «7 чудес України: історичні міста та містечка» відвідав Тернопільщину.

В Тернопільській обласній бібліотеці для дітей відбулося нагородження переможців конкурсу для дітей молодшого віку «Рідна країна – безпечна країна».

Після нагородження в приміщені бібліотеки за адресою м. Тернопіль, вул. Короперника, 17 відбулася прес-конференція з лідером політичної партії «Рідна країна» Миколою Томенко.

Також в Тернопільській гімназії відбулася презентація просвітницьких проектів фонду «Рідна країна», зокрема унікального щоденника ділового українця та методичних матеріалів, з якими уроки для школярів стануть значно інформативнішими та цікавішими.

 

В рамках акції “7 чудес України: історичні міста та містечка” Микола Томенко за підтримки міського голови  Теребовлі презентував фільм про мальовниче містечко.

Жителі та гості отримали унікальну можливість  побачити фільм на презентації раніше, ніж він з`явиться на телебаченні.

Всі, хто планує відвідати Теребовлю найближчим часом, запрошуємо до перегляду фільму вже в цю неділю традиційно на телеканалі ZIK о 16.30.

 

Джерело: ridna.in.ua