Святкове дозвілля у Хмельницькому 19-21 січня

19 Січня 2018 09:32
Плануйте вихідні разом з Сайтом Є

Плануйте вихідні разом з Сайтом Є. Фото: 24 Канал

Програма заходів.
Місячний цикл різдвяно-новорічних гулянь у Хмельницькому завершується. Тож не пропустіть cвято закриття головної ялинки міста, яке відбудеться вже сьогодні. На хмельничан чекає чергова святкова програма.

Цими вихідними містяни в черговий раз зможуть насолодитися порцією музики від молодих і талановитих творчих колективів. У місцевих закладах протягом п’ятниці-суботи виступлять “Rude Jokes, “Bugs & Bunny”, кавер-гурт “Graffiti music group”, «Man-Gust», рок-гурт «ME-Nots».

У суботу багато цікавого підготували для малечі. Дітлахи можуть відвідати виставу, майстер-клас “Тортики з полімерної глини”, міні-лекцію «Що таке мистецтво і навіщо воно нам?», або ж розважитися з улюбленими героями – посіпаками.

Дорослих розважатимуть у філармонії гумористи з команди «VIP Тернопіль». Тернополяни обіцяють: на відвідувачів чекає дві години сміху і прекрасний настрій на довгий час.

Також всі охочі зможуть переглянути серію соціальних короткометражок на тему мудацтва, відвідати безкоштовний урок англійської, виставу у театрі Старицького, або взяти участь у тренінгах і семінарах, які відбудуться у Хмельницькому найближчими днями.

Також не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньогому музеї представляють низку експозицій: виставка робіт учасників обласного мистецького конкурсу імені Людмили та Миколи Мазурів “Подільська палітра”, виставка живопису, кераміки, скла з музейної колекції “Зимові канікули”, експозиція “Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм”, виставка живопису, скульптури з музейної колекції “Соборність України. Естафета поколінь”. Нещодавно в художньому музеї відкрили ювілейну виставку живописних та графічних робіт родини Анісімових. А в музеї-студії фотомистецтва ви зможете переглянути виставку фотографій “З балкончика” Валерія Дядюри з міста Ромни.

Щоб ви змогли провести вихідні продуктивно та із задоволенням, Сайт “Є” зібрав для вас найцікавіші події, які відбудуться в Хмельницькому цими вихідними!

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П’ятниця (19 січня)

Фото: з архіву

Свято закриття головної ялинки міста

У п’ятницю відбудеться закриття головної ялинки та Різдвяного ярмарку. Як повідомляють у міській раді, на відвідувачів чекає святковий концерт.

Коли: 17:00
Де: майданчик біля кінотеатру Шевченка

Вартість: безкоштовно

Концерт команди «VIP Тернопіль»

До Хмельницького з власним камеді шоу завітає одна з найкращих гумористичних команд України, неодноразові переможці «Розсміши коміка», півфіналісти Ліги сміху (квартал 95), переможці Літнього кубку Ліги Сміху 2016 у Юрмалі, актори і автори скетчкому «Країна У» та сіткому «Одного разу під Полтавою», – команда «VIP Тернопіль».

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 100-350 гривень

Перегляд короткометражок “Мудаки. Арабески”

Серія соціальних короткометражок на тему мудацтва. Скільки разів ви чули слово “мудак”? А скільки разів думали так самі? Серія короткометражок розкаже й покаже, хто такі мудаки і з чим їх їдять.

Коли: 19:00

Де: Центр розвитку театру “Час Т”, вул. Проскурівського підпілля, 71, кім. 36.

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: New Year, New You!

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Організовує Хмельницький молодіжний клуб розвитку.

Коли: 17:00-18:30

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, Героїв Майдану 28

Вартість: безкоштовно

Концерт гурту “Rude Jokes” в Gastrobar

Київський texabilly blues гурт Rude Jokes повертається до Хмельницького. Хлопці з нови поглядом на рок-н-рол та новими піснями знову будуть у місті. “Вони готові запалювати серця, вуха та ноги слухачів”, – говорять організатори.

Коли: 21:00

Де: Gastrobar 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту “Bugs & Bunny”

Поп-рок гурт “Bugs&Bunny” приїздить із Тернополя у повном складі, а це Мар’яна Гордій, Назар Каспрук, Любомир Крушельницький, Валерій Ільків, Назар Юник, Валерій Чаплінський, Олег Петришин.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно
Субота (20 січня)

 

Фото: golosno.com.ua, facebook.com

Виступ Виступ кавер-гурту «Man-Gust»

Гурт “Man-Gust” сформувався ще 2012 року та став найдрайвовішим у Рівному. У 2013 він став переможцем “Ekvator music фесту”. Назву “Man-Gust” придумав один із учасників гурту барабанщик Ігор. Йому наснилося, що він уві сні душив кобру, а мангусти це роблять найкраще.

Коли: 21:00

Де: TARANTINO, вул. Проскурівська, 81 (стадіон “Поділля”)

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту “ME-Nots”

Із Кам’янця-Подільського приїздить рок-гурт “ME-Nots”. Він виконує пісні від альтернативного року до пост-гранж, блюз-року, тому має бути дуже цікаво.

Коли: 21:00

Де: Gastrobar 7.62, вул. Грушевського, 62.

Вартість: безкоштовно

Виступ кавер-гурту “Graffiti music group”

Якщо класичний рок, то це “Graffiti music group”. Хто й досі не чув світові рок хіти у їх виконанні – це ваш шанс отримати справжню насолоду.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Майстер клас “Тортики з полімерної глини”

Чудовий майстер клас для діток. Проведіть час із задоволенням та користю. Полімерна глина зовсім нешкідлива, а працювати з нею просто й легко.
Коли: 15:00

Де: Клуб сімейного розвитку “Диво-вишня”, вул. Кам’янецька, 74, офіс 8, (зупинка “Філармонія”)

Вартість: Вартість – 50 гривень (включно з матеріалами)

Вистава «Колобок»

Це історія про хитрого, але неслухняного калачика, який втік від бабусі з дідусем, втік від різних звірів (Зайчика, Вовка і Ведмедя), але натрапив не ще більш хитрішу Лисичку. Невже вона його з’їсть?

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 25 гривень, дітям до 2,5 років безкоштовно

Розваги для діток “Зустріч з посіпаками”

Різноманіття розваг та пригод чекають на діток цими вихідними. Субота зустріне малих із посіпаками – улюбленими героями.

Коли: 17:00

Де: ТРЦ “Оазис”, вул. Степана Бандери, 2а, 2-ий поверх

Вартість: безкоштовно

Дитяча субота «Що таке мистецтво і навіщо воно нам?»

Книгарня Є розпочинає цикл міні-лекцій для дітей віком 4-8 років. Першу лекцію присвятять кінематографії. Дітки дізнаються багато цікавого про кіно й мультфільми. власноруч створять свого улубленого мультяшного героя. Крім того, діткам також читатимуть веселі добрі історії Діснея.

Коли: 12:00

Де: Книгарня “Є”, вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Неділя (21 січня)

 

Фото: theatrestaritsky.com.ua, ua.dyven.org

 

Вистава “Ханума”

Комедії “Ханума” більше 130 років, однак вона не втрачає своєї актуальності й тепер. Більшість жінок так само бачать своє щастя в образі зразкового чоловіка. Молода, але ще дуже приваблива сваха Ханума в пошуку нареченої для збіднілого князя. Усе б то нічого, але Кабато намагається зо всіх сил їй перешкодити. Як розберуться між собою ці дві панянки – поки незрозуміло, але все стане ясно на виставі.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Вистава «Принцеса і свинопас»

Це історія про принца, який представився свинопасом для того, щоб добитися руки зарозумілої принцеси. Питання, чи вийде це у нього? Режисер – І. Вербицький, художник – Л. Вишневська.

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46.

Вартість: 25 гривень, дітям до 2,5 років безкоштовно

Авторський семінар “Таємниці Змін та Досягнень”

Семінар від Ігоря Огданського та Ірини Толочко. Чи завжди зміни – це добре? І чи варто взагалі щось змінювати?
На ці та інші питання зможете отримати відповіді на семінарі, на котрому йтиметься про теорію змін у гештальт-підході, основні закони змін та досягнень у людському житті, досвід змін – що і як працює або не працює.

Коли: 10:00-18:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 450 грн (на місці), 400 грн (за попередньої реєстрації)

Соціальна вечірка. Бачата, кізомба і сальса

Усіх охочих запрошують на вечірку. Учасникам гарантується танцювальний натсрій, хороша музика та прекрасна компанія.

Коли: 18:15

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: 30 гривень