До Дня Героїв Небесної Сотні у Хмельницькому представлять виставку луганського фотографа

14 Лютого 2018 10:29
Фотовиставка присвячена Луганському Майдану

Фотовиставка присвячена Луганському Майдану. Фото: із Фейсбуку

Олександр Волчанський відзняв увесь Луганський Майдан.
Хмельничан та гостей міста запрошують 15 лютого на відкриття виставки фотографій до Дня Героїв Небесної Сотні “Луганський Майдан. Сторінки спротиву». Автор – Олександр Волчанський з Луганська.

«Олександр Волчанський з першого дня був серед активістів Луганського Майдану. Він той, завдяки кому існує фотографічний літопис буремних подій 2013-2014 років, як історія луганського спротиву. Олександр уперше з сім’єю прийшов на Віче 24 листопада 2013 року. Разом із донькою знімкували те, що відбувається. Після мітингу весь фоторепортаж опублікував в усіх соціальних мережах, в яких був зареєстрований», – повідомляють організатори.

У архіві автора збережені всі фото аж до останньої акції Громадського сектору Луганського Євромайдану 28 квітня 2014 року. Загалом було знято близько 7000 фотографій, велика частина опублікована в Інтернеті.

Відкриття виставки фотографій до Дня Героїв Небесної Сотні “Луганський Майдан відбудеться 15 лютого о 16.00 годині у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва. Адреса: вулиця  Проскурівська, 56. Вхід вільний.