Зірки продовжують обурюватись через політичну рекламу президента

21 Лютого 2018 13:13

tochka.net

Нещодавно Анастасія Приходько заявила про неправомірне використання свого імені для агітації. Вона стверджує, що не знала про те, що бере участь у зйомках, які призначені для політичного ролика.

Так сталося і з Ахтемом Сеітаблаєвим. Він також з’явився в гучному ролику, нібито підтримуючи Петра Порошенка. Український режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв прокоментував Styler ситуацію з його участю у зйомках політичного ролика.

Сеітаблаєва, як і Приходько, взяти участь у зйомках запросив Євгеній Нищук. Тільки мета ролика, за словами Нищука, була соціальною, а не політичною.

Почали знімати якісні українські фільми. Наше кіно повертається на великі екрани

слова Ахтема Сеітаблаєва в ролику.

Актор не відмовляється від сказаного в ролику і висловлює подяку за державну підтримку української культури, допомогу у створенні його фільму «Кіборги». Але вважає, що недоцільно таким чином залучати когось до зйомок в політичних роликах. Кожна людина може сама вибрати, що їй робити: зніматися в такого роду відео чи ні:

Ні, не говорили! І з цього приводу мені дуже неприємно. Тому що я дуже тепло ставлюся до всіх задіяних осіб і давно знаю Євгенія Миколайовича… Взагалі, у нас багато чого такого неприємного відбувається в країні від того, що ми не розмовляємо відверто один з одним. І якби до мене звернулися, мабуть, я б не відмовився, але треба говорити прямо. І все. Цей факт, звичайно, мені неприємний. Але вже сталося, як сталося. Буду знати на майбутнє.