Дякую рідному радіо “ЕРА” і його колективу!

1 Березня 2018 15:03

ridna.in.ua

В українському медіа-просторі відбулася знакова подія:
завершилася ера діяльності українського інформаційного радіо “Ера”. (Про нове радіо “любих друзів” Порошенка сьогодні промовчу).

Хочу згадати етапні події моєї співпраці з радіо “ЕРА” й знакових людей цього колективу.

Спершу про одну таємницю. Якщо пам`ятаєте історію боротьби з темниками Медведчука і К., то перший документ владної цензури я продемонстрував у ВР. Так от, цей “темник” я отримав на радіо “Ера” у тодішнього головного редактора Інни Кузнєцової.

Ігор Лоташевський у свій час врятував мене як забороненого в медіа, в часи Кучми-Медведчука, політолога і громадського діяча, запропонувавши вести на радіо щотижневу програму “Прогноз тижня”. А далі десятки спільних просвітницьких українських проектів фонду “Рідна країна” та радіо “Ера” про Шевченка, Симоненка, Тичину, Гребінку, Гоголя…Ігор єдиний медіа-менеджер,який поставив нашу соціальну радіо-рекламу “ПЕРЕМОГЛИ ГІТЛЕРА – ПЕРЕМОЖЕМО Й ПУТІНА!”

Оля Шеремет героїчно проїхала з нами та прорекламувала десятки унікальних об`єктів у проекті “7 чудес України”.

Віталій Дикий останній період робив все для збереження радіо як території для різних точок зору і багато інших знакових журналістів, що вже стали частиною української медіа-історії.

Ви були кращими!
ЩИРА ПОДЯКА ВАМ ВСІМ ЗА СПІЛЬНУ ПРАЦЮ від нашої команди “Рідної країни”.

Блог Миколи Томенка

Джерело: ridna.in.ua