Микола Томенко відвідав Полтавщину

30 Березня 2018 09:20

ridna.in.ua

Лідер партії “Рідна країна” Микола Томенко та голова Київської міської партійної організації Олександр Федоренко відвідали Полтавщину.

В Полтавській обласній бібліотеці для дітей імені Панаса Мирного відбулось нагородження переможців Всеукраїнської акції “Рідна країна – безпечна країна”. Нагадаємо, що цей соціально-просвітницький проект має на меті нагадати українським школярам про дотримання правил дорожнього руху та допомогти убезпечити їхнє життя.

З цією метою «Рідна країна» спільно з Національною бібліотекою України для дітей оголосили про проведення конкурсу малюнків для школярів 1-4 класів на тему «Рідна країна — безпечна країна: Як треба поводитись на дорогах».

Переможці акції отримують патріотичні флайтери – світловідбиваючі наклейки, значки, підвіски тощо, які яскраво світяться у променях автомобільних фар і служать для підвищення видимості пішоходів, велосипедистів, дитячих колясок тощо на дорозі у темний час доби. Флайтери рекомендують закріплювати на елементи одягу, сумки, портфелі, рюкзаки тощо.

Також Микола Томенко передав бібліотекам Полтави щоденник ділового українця “Український щорічник 2018”, в якому можна знайти інформацію про видатних діячів, народні прикмети та цікаві цитати.

Роботи кращих учнів відзначили флайтерами та грамотами.

“Я вітаю наших переможців і сподіваюсь на те, що вони й надалі будуть з усією відповідальністю ставитись до виконання правил дорожнього руху. Попереду у нас ще багато роботи і ми й надалі будемо намагатись максимально інформувати молоде покоління про те, як потрібно поводитись на дорозі, але багато залежить також і від батьків та викладачів. Саме тому я хочу подякувати колективу дитячих бібліотек за співпрацю у проведенні конкурсу,” – підсумував Олександр Федоренко.

Джерело: ridna.in.ua