Сім місць у Хмельницькому, де найчастіше трапляються ДТП

24 Квітня 2018 09:53
За перший квартал 2018 року, на території міста сталося 652 ДТП

За перший квартал 2018 року, на території міста сталося 652 ДТП. Фото: з Фейсбуку

Правоохоронці назвали місця концентрації дорожньо-транспортних пригод.
За інформацією Головного управління національної поліції в Хмельницькій області, за перших 3 місяці 2018 року на території міста сталося 652 ДТП, в результаті яких 84 особи отримали тілесні ушкодження та три особи загинули на місці події.

Проаналізувавши місця найбільшої концентрації дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, ситуаційний відділ управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області визначив ділянки доріг в обласному центрі, де найбільше стається ДТП з важкими наслідками.

За їхніми даними, у Хмельницькому є сім місць, де ДТП – не рідкість. Найбільше аварій за три місяці 2018 року сталося на вулиці Трудовій (від вул. Пілотської до вул. Прибузької). Копи зафіксували там 25 ДТП.

На п’ять менше аварії сталося на вулиці Толстого (від вул. Чорновола до вул. Кам’янецької). 19 ДТП зафіксовано патрульними на вулиці Степана Бандери (від вул. Прибузької до проспекту Миру). На одну менше аварію, а саме 18, сталося на вулиці Кам’янецькій (від «Цегельного заводу» до вул. Купріна). 16 правопорушень правил дорожнього руху, що призвело до аварії, було зафіксовано на простекті Миру (від вул. Свободи до Старокостянтинівського шосе). 14 аварій сталося на вулиці Зарічанській (від вул. Свободи до вул. Степана Бандери та 11 на вулиці Свободи (від вул. Зарічанської до проспекту Миру).