Буденне дозвілля у Хмельницькому: 11-17 червня

12 Червня 2018 10:05
З Сайтом Є ви завжди в курсі подій

З Сайтом Є ви завжди в курсі подій. Фото: uainfo.org

Програма заходів.
Літо в розпалі – це час яскравого сонця, теплої річки та заміських вилазок, але й у місті протягом тижня вам буде чим зайнятися. Для вас підготували безліч занять, які підтверджують те, що влітку можна проводити час весело і в місті.

У понеділок до Хмельницького приїде відома українська співачка, телеведуча Ольга Горбачова, яка проведе лекцію про сімейне життя та гармонійні стосунки і презентує новий відеоальбом.

Наступного дня мандрівник Юрій Даценко розповість про «Туристичні марки: що це та з чим його їдять?”, відбудеться семінар про філософію сонячного догляду і мистецтво засмаги.

У четвер і п’ятницю можна буде відвідати безкоштовні перегляди українських фільмів “Червоний” і “Школа №3”. У суботу всіх кличуть на акцію безкоштовних обіймань.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію “Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм”, київського художника Єгіазаряна Б. під назвою “Присвята. Живопис”. У дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють фотопроект Сергія Аніськова «Схожі за обличчям і різні характери». В обласному літературному музеї пропонують переглянути знайдені речі підпільників ОУН часів визвольних змагань українського народу в 40-50-ті роки ХХ століття. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. У музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка «Сонячні діти. Перший дотик.»

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (11 червня)

Фото: Експрес

Творча зустріч із Ольгою Горбачовою

Відбудеться презентація нового відеоальбому, у який входить 12 відеокліпів на захоплюючі «білі» вірші Ольги. Також на зустрічі відбудеться лекція Ольги про сімейне життя та гармонійні стосунки.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок “Дивень”, вул. Проскурівська, 46

Вартість: 350-550 гривень

Вівторок (12 червня)

Фото: автора

Семінар “Принципи догляду в період активної інсоляції”

Семінар проводитиме тренер Institut Esthederm Кашик Данило. У програмі: філософія сонячного догляду, чи тільки сонячне світло небезпечне для шкіри, мистецтво засмаги, кому він узагалі потрібен, догляд за тілом у період активної інсоляції.

Коли: 11:00

Де: вул. Подільська, 93/1

Вартість: безкоштовно

Виступи GAUTE GRANLI та Олексія Дьячкова

GAUTE GRANLI – гітарист, що грає в гуртах Skadne Krek i Freddy The Dyke. У сольній творчості займається експериментами в області гітарної імпровізаційної музики (безліч педалей ефектів, семплер), що перемежовується з нойзом. Олексій Дьячков – найяскравіший представник нової української музики. За плечима 21-річного юнака півсотні треків у стилі сінті-поп-панк, багаточисельні виступи на найрізноманітніших рейвах та фестивалях по всій Україні.

Коли: 17:00

Де: Парк культури і відпочинку ім. М. Чекмана, вул. Паркова, біля скульптури Миколи Мазура

Вартість: безкоштовно

Лекція Юрія Даценко «Туристичні марки: що це та з чим його їдять?”

Ми всі полюбляємо мандрувати і для багатьох мандри означають не комфортабельний готель, а непролазні хащі та намет, руїни замку чи старовинний палац, віднайдений у глухому селі. Шкода лишень, що в такому місці аж ніяк не сподіваєшся на цікавий туристичний сувенір, бодай магнітик на холодильник… Але насправді це питання вирішено досить давно, адже завдяки “Туристичним маркам” ми можемо не лише мандрувати незнаними та нечуваними куточками нашої країни, але й з найбільшої глушини привозити цікаві сувеніри.

Коли: 18:30

Де: Книгарня “є”, вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Середа (13 червня)

Фото: з архіву обласної філармонії

Закриття концертного сезону

Участь концерті до закриття сезону беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент – Парвіз Ях’яві (Австрія), солістка – Юлія Ван (скрипка, Китай-Німеччина-Україна). У програмі: П. Чайковський (концерт для скрипки оркестром, ре мажор, тв. 35), І. Стравінський (музика до балету “Петрушка”).

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70-80 гривень

Вистава “Назар Стодоля”

Виставу про взяємостосунки батьків і дітей, кохання та зраду поставив режисер театру Володимир Борисяк. Стилістично в декораціях художник відтворив українське село, використав елементи козацького побуту. А доповнить усе це спеціальна музична добірка.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Четвер (14 червня)

Фото: Уніан

Фільм “Червоний”

1947 рік. Двоє українців – Данило Червоний і Віктор Гуров – потрапили в табір ГУЛАГ. У них абсолютно різні долі: один раніше був членом Української повстанської армії (УПА) і народився на Заході України, а другий – радянський льотчик зі Сходу України, якому не дуже-то й близьке поняття патріотизму. Але доля звела таких людей разом. Нехай у них і різні ідеали, але їх об’єднує не лише спільна біда, а ще й країна, де вони народилися – Батьківщина. Коли чоловіки розуміють це, вони вирішують, що для виживання на каторзі потрібно допомагати один одному і разом протистояти всім труднощам.

Коли: 21:00

Де: Хмельницький університет управління та права, вул. Проскурівська, 57

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас “Як дитяче хобі трансформувати в успішну справу?”

Для батьків та дітей 14-20 років. У програмі: як знайти спільну мову з підлітком; як мотивувати дитину до навчання й саморозвитку; як стати успішним підприємцем. Дитина дізнається: як створювати свій перший бізнес, як розвивати в інтернеті свою справу, як створювати рекламу в Google.

Коли: 18:00

Де: Агенція сталого розвитку “Астар”, вул. Героїв Майдану, 38.

Вартість: безкоштовно

Вистава комедії “Божевільна ніч, або №13”

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем’єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

П’ятниця (15 червня)

Фото: InfoKava.com

Перегляд фільму “Школа №3”

Фільм про 13 учнів школи №3 містечка Миколаївка Донецької області. Влітку 2014 року Миколаївка стала свідком та учасником бойових дій. Декілька снарядів потрапили в школу №3, перетворивши її на одну з руїн міста. Це історія дорослішання 13 підлітків, які пережили війну. Фільм вибудований на їхніх відкритих монологах паралельно з реальним життям. Період, зображений у фільмі, – це межа між війною та миром, дитинством та дорослим життям. Ці діти хочуть бути почутими, і вони мають що сказати. Це фільм про дружбу, перше кохання, плани на майбутнє.

Коли: 18:30

Де: Центр розвитку театру “Час Т”, вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: безкоштовно

Субота (16 червня)

Фото: з архіву

Акція “Вільні обійми”

Вільні обійми та щирі посмішки. Цьогоріч в піжамах. Будь ви Дракон, кролик, вовк, олень чи єдиноріг. Вдягайте свої гарненькі піжамки та виходьте обійматись на Проскурівську.

Коли: 18:00

Де: вул. Проскурівська, поряд “Рукавички”

Вартість: бзкоштовно

Дитяча субота «36 і 6 котів. Несерйозні бесіди”

Одного разу, в квартирі однієї милої пані, вночі з’явилися…36 дорослих і 6 маленьких котів! Хто вже знайомий з чудовою історією про пригоди пані Крепової, її племінника Стаса та купу дуже розумних, талановитих, котів-детективів – гостинно запрошуємо на нашу першу несерйозну бесіду про серйозні речі!

Коли: 12:00

Де: Книгарня “Є”, вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Неділя (17 червня)

Фото: movitta.com

Жіночий семінар “Літо на заході сонця”

“Бути красивою в 20 років – це природньо. Бути красивою у 35 і 45 – це життєва позиція”- стверджує Моніка Белучі. А ми доповнюємо: бути красивою, здоровою, енергійною, сексуальною і в 35, і 45, і в 55 – це реально! Хочете дізнатися як? Тоді варто взяти участь у проекті “ЛІТО НА ЗАХОДІ СОНЦЯ”. Три жінки : лікар акушер-гінеколог Тарнопольська Віля, лікар-косметолог Гончар Ванда, психолог Сенчук Жанна зібрались разом, щоб поговорити вiдверто і поділитись професійними знаннями та практичним досвідом про те, як підготуватися до нового важливого періоду в житті кожної жінки – “віку елегантності” або періоду менопаузи. Будемо говорити просто про складні речі.

Коли: 16:00

Де: Агенція сталого розвитку “Астар”, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 350 грн.

Вистава комедії “Божевільна ніч, або №13”

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем’єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Лялькова вистава «Барвінок і Весна»

Барвінок – блакитна квіточка з хлопчачим обличчям – український аналог Міккі Мауса. Цей персонаж з`явився наприкінці 1940-х років, коли почав виходити «Барвінок» (заснований у 1928 році під назвою «Жовтеня»). У 1951 році редактором журналу став український письменник Богдан Чалий, який згодом написав кілька віршованих казок про пригоди Барвінка, його подруги Ромашки та коника Дзвоника.

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок «Дивень» вул. Проскурівська, 46

Вартість квитків: 27-30 гривень