Дозвілля на вихідні у Хмельницькому: 15-17 червня

15 Червня 2018 13:44
Бажаємо вам приємних вихідних у колі рідних і близьких людей!

Бажаємо вам приємних вихідних у колі рідних і близьких людей!. Фото: PMG.ua

Програма заходів.
До вашої уваги чергова порція заходів, які відбудуться найближчими днями в Хмельницькому. На вас очікують вистави, виставки, семінари, акції, виступи музичних гуртів і багато іншого не менш цікавого.В арт-центрі «MASLO» цими вихідними відбудеться відкриття нової виставки. В ІТ академії всім охочим розкажуть, як написати резюме англійською та підготуватися до співбесіди. На майданчику біля кінотеатру імені Т. Г. Шевченка для найменших хмельничан проведуть конкурсно-розважальну програму “Гуляночка”.У суботу молодь кличуть одягтися в піжами і долучитися до акції «Вільні обійми», а внеділю в театрі Старицького покажуть комедію “Божевільна ніч, або №13”.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію “Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм”, київського художника Єгіазаряна Б. під назвою “Присвята. Живопис”. У дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють фотопроект Сергія Аніськова «Схожі за обличчям і різні характери». Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. У музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка «Сонячні діти. Перший дотик.»

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П’ятниця (15 червня)

Фото: welcomua.wordpress.com

 Перегляд фільму “Школа №3”

Фільм про 13 учнів школи №3 містечка Миколаївка Донецької області. Влітку 2014 року Миколаївка стала свідком та учасником бойових дій. Декілька снарядів потрапили в школу №3, перетворивши її на одну з руїн міста. Це історія дорослішання 13 підлітків, які пережили війну. Фільм вибудований на їхніх відкритих монологах паралельно з реальним життям. Період, зображений у фільмі, – це межа між війною та миром, дитинством та дорослим життям. Ці діти хочуть бути почутими, і вони мають що сказати. Це фільм про дружбу, перше кохання, плани на майбутнє.

Коли: 18:30

Де: Центр розвитку театру “Час Т”, вул. Проскурівського підпілля, 71

Вартість: безкоштовно

Концертна програма ансамблю “Веселі нотки”

Вокальний ансамбль “Веселі нотки” влаштує чудовий літній вечір

Коли: 17:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: American Road Trip

Приєднуйся до віртуальної подорожі США. Перед тим, як розпочати перший етап подорожі, цієї п’ятниці в клубі говоритимуть про різні регіони країни, розміри держав, клімат тощо. Американська дорожня серія – це віртуальний тур 50 державами, охоплюючи їхню географію, екологію та людей.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Лекція “Нарцисизм. Міфи та реальність” (частина 1)

Навколо нарцисизму існує безліч міфів. Та і суспільство розглягає нарцисизм лише з негативної точки зору. В сучасності культура нарцисизму стала культурою виживання. Щоб зрозуміти цей феномен, необхідно розглянути його глибше – з його корінням і причинами формування, батьківськими установками та драмами.

Коли: 18:30

Де: вул. Проскурівська, 4

Вартість: 150 гривень

Субота (16 червня)

Фото: bajda.pp.ua

Івент “Як написати резюме англійською та підготуватися до співбесіди”

Написання резюме англійською мовою в IT сфері – це must have. Такі резюме першими потрапляють до рекрутерів. Наталія Зачинська говоритиме про структуру, лексику, на що звертати увагу при написанні, як почувати себе впевнено на співбесіді англійською.

Коли: 12:00

Де: ІТ Академія від stfalcon, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість квитка – 50 гривень, для студентів ІТ Академії – безкоштовно

Дитяча конкурсно-розважальна програма “Гуляночка”

Розпочинається літо розваг для найменших хмельничан. Сьогодні колектив Хмельницького міського будинку культури розпочне програму дозвілля.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Акція “Вільні обійми”

Вільні обійми та щирі посмішки. Цьогоріч в піжамах. Будь ви Дракон, кролик, вовк, олень чи єдиноріг. Вдягайте свої гарненькі піжамки та виходьте обійматись на Проскурівську.

Коли: 18:00

Де: вул. Проскурівська, поряд “Рукавички”

Вартість: безкоштовно

Дитяча субота «36 і 6 котів. Несерйозні бесіди”

Одного разу, в квартирі однієї милої пані, вночі з’явилися…36 дорослих і 6 маленьких котів! Хто вже знайомий з чудовою історією про пригоди пані Крепової, її племінника Стаса та купу дуже розумних, талановитих, котів-детективів – гостинно запрошуємо на нашу першу несерйозну бесіду про серйозні речі!

Коли: 12:00

Де: Книгарня “Є”, вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Неділя (17 червня)

Фото: Xvatit.com.ua

Жіночий семінар “Літо на заході сонця”

“Бути красивою в 20 років – це природньо. Бути красивою у 35 і 45 – це життєва позиція”- стверджує Моніка Белучі. А ми доповнюємо: бути красивою, здоровою, енергійною, сексуальною і в 35, і 45, і в 55 – це реально! Хочете дізнатися як? Тоді варто взяти участь у проекті “ЛІТО НА ЗАХОДІ СОНЦЯ”. Три жінки : лікар акушер-гінеколог Тарнопольська Віля, лікар-косметолог Гончар Ванда, психолог Сенчук Жанна зібрались разом, щоб поговорити вiдверто і поділитись професійними знаннями та практичним досвідом про те, як підготуватися до нового важливого періоду в житті кожної жінки – “віку елегантності” або періоду менопаузи. Будемо говорити просто про складні речі.

Коли: 16:00

Де: Агенція сталого розвитку “Астар”, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 350 грн.

Вистава комедії “Божевільна ніч, або №13”

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем’єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Лялькова вистава «Барвінок і Весна»

Барвінок – блакитна квіточка з хлопчачим обличчям – український аналог Міккі Мауса. Цей персонаж з`явився наприкінці 1940-х років, коли почав виходити «Барвінок» (заснований у 1928 році під назвою «Жовтеня»). У 1951 році редактором журналу став український письменник Богдан Чалий, який згодом написав кілька віршованих казок про пригоди Барвінка, його подруги Ромашки та коника Дзвоника.

Коли: 12:00

Де: Театр ляльок «Дивень» вул. Проскурівська, 46

Вартість квитків: 27-30 гривень