Нардеп Мельник наполягає на забороні будівництва багатоповерхівки на хмельницькій парковці

15 Червня 2018 10:12

Мельник Сергій Іванович

Народний депутат із 187 виборчого округу, екс-мер Хмельницького Сергій Мельник виступив проти будівництва багатоповерхівки на земельній ділянці на вулиці Тернопільська, 34А, яку орендує ПМП “Лідер” для облаштування автостоянки.

Відповідний депутатський запит зареєстровано 6 червня.

Мельник зазначив, що ще 2015 року виконком скасував містобудівні умови та обмеження забудови цієї земельної ділянки. У травні 2017 року управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Хмельницькій області скасувало реєстрацію про початок виконання будівельних робіт на вулиці Тернопільська, 34А.

Разом з тим, управління архітектури та містобудвання міськради 7 березня 2018 року видало містобудівні умови ПМП “Лідер” на будівництво багатоповерхового будинку. Дозвільна документація повністю ідентична тій, що була скасована 2015 року.

“Поряд із зазначеною земельною ділянкою (вул. Тернопільська, 34А – НГП) розташований багатоквартирний будинок, збудований декілька десятиліть тому на пагорбі без застосування сучасних будівельних засобів та технологій. Через що нове будівництво може призвести до пошкодження, руйнування вказаного будинку та інших незворотних наслідків”, – попередив Мельник.

Як писав НГП, виконком Хмельницької міськради має намір скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на вул. Панаса Мирного, 37/1, що в мікрорайоні Озерна.

Джерело: газета "Є"