Юна шахістка з Хмельниччини стала бронзовою призеркою на Чемпіонаті України

25 Червня 2018 12:59

Нещодавно  у місті Одесі під патронатом Міністерства молоді та спорту України і Федерації шахів України проходився чемпіонат України з шахів серед юнаків та дівчат

За інформацією управління молоді і спорту облдержадміністрації, Владислава Корольчук із Красилова та її тренер Максим Макарчук повернулись із високим спортивним результатом!

 

 

Дівчинка здобула 7 очок із 9 можливих та розділила 2 та 3 місце, але за додатковими показниками зайняла третє місце. Також, Владислава виконала норму другого дорослого розряду з шахів. Перше місце виборола учасниця зі Львова (7.5 очок), друге місце із м. Київ (7очок).

У шахових турнірах змагались 38 найсильніших дівчат та 94 юнаки зі всієї України. Вдруге на такому рівні змагань честь Хмельницької області захищала юна шахістка Красилівської громади Владислава Корольчук. Вихованка шахового гуртка Красилівського будинку творчості дітей та юнацтва стала бронзовою призеркою з класичних шахів серед дівчат віком до 8 років (класичні шахи, швидкі та блискавичні шахи).

 

 

 

Джерело: news