Завдяки конкурсу, наша землячка отримала премію в 10 тисяч доларів.

19 Липня 2018 12:42

У Вітебську (Білорусь) завершився міжнародний фестиваль «Слов’янський базар». Українська співачка Міла Нітіч зуміла підкорити місцеву публіку і журі, завоювавши премію у 10 тисяч доларів, повідомляють «Факти».

У конкурсі взяли участь 21 співак. Гран-прі конкурсу журі присудило румунському співаку Марчелу Рошці, який отримав премію у 20 тисяч доларів. Він та наша Міла Нітіч стали абсолютними тріумфаторами другого дня, виборовши від восьми суддів по максимальній десятибальній оцінці.

Крім того, Міла стала улюбленицею публіки. Глядачі щиро полюбили запальну українку і щедро обдаровували її оплесками, довго не відпускаючи зі сцени.

Раніше Нітіч говорила, що конкурс для неї – це досвід і можливість випробувати себе на міцність.

Під час підготовки до «Слов’янського базару», наша землячка розповіла afisha.tochka.net про те, як вона готувалася до конкурсу.

«Найголовніше на будь-якому вокальному конкурсі – правильно вибрати композиції, з якими ти виступиш перед журі і глядачами. Також з відомими українськими стилістами ми довго підбирали образ, у якому я буду виступати на сцені. А ще, за останні півтора місяці я пристойно втратила у вазі і об’ємах. Звичайно, я налаштована на перемогу! Я зроблю все, щоб Україна і в цьому році перемогла!», – заявила співачка.

 

Джерело: ye.ua