КП “Аеропорт Хмельницький” уклав першу угоду щодо прийняття малої авіації

3 Серпня 2018 06:46

Днями голова облдержадміністрації Вадим Лозовий та перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук проінспектували стан справ на КП “Аеропорт Хмельницький”, повідомляє Хмельницька ОДА.

Посадовці  поспілкувалися із директором підприємства Валерієм Сорокою, що розповів, який обсяг робіт здійснений за час його призначення та окреслив  найближчі плани роботи підприємства. Зокрема, Валерій Ростиславович зазначив, що здійснено очистку території летовища від самосівів та чагарників на площі 54 гектари, тривають ремонтні роботи на контрольно-пропускному пункті.

Також завершено тендерні процедури та визначено підприємства, що будуть виконувати ремонт злітно-посадкової смуги та заміну вікон в адмінприміщенні. Головне завдання, над яким зараз працюють спільно облдержадміністрація, обласна рада та КП “Аеропорт Хмельницький” – це забезпечення електропостачання підприємства.

Варто зазначити, що підприємством уже укладено першу угоду щодо прийняття малої авіації та стоянки трьох літаків АН-2.

«Підписання угоди про прийом та обслуговування малої авіації – це дуже важливий крок до відновлення роботи колись успішного аеропорту, який забезпечував міжнародні перельоти. Будемо і надалі докладати усіх зусиль, щоб він запрацював та дійсно став повітряними воротами нашого краю», – наголосив Вадим Лозовий.

Джерело: ngp-ua.info