Павичам у парку Чекмана обрали імена. Хмельничани пропонували – Гройсман і Тимошенко

16 Серпня 2018 10:22

 

Та, які ж імена насправді обрали для нових мешканців, нам розповіли у парку.
Сьогодні визначили як називатимуться павич і пава, які нещодавно оселилися у парку Чекмана.
Керівництво парку каже, варіантів було понад 120, але не всі були співзвучними із птахами, а значна частина варіантів – без номерів телефонів.

«Ми не могли зв’язатися з авторами багатьох імен, оскільки люди, залишаючи свої побажання у скриньці, не вказували свої телефони. Спочатку ми відібрали ті, які відповідали усім вимогам, потім визначили п’ять варіантів, які найбільше підходили для птахів. Запросили людей у парк. З”явилося лише три сім’ї і серед них, шляхом жеребкування визначили переможницю. Нею стала Ірина Баранова», – розповідають працівники парку.

Отож, відтепер павича звуть Мартин, а паву – Марта.

У подарунок, як і обіцяли, дівчинці презентували черепашку. Учасники розіграшу теж отримали заохочувальні призи.

Серед інших варіантів, які пропонували хмельничани та гості зоокуточка були і досить «оригінальні», такі як Гройсман – Тимошенко, Бакс – Гривня, Красапел – Мелікраса, Лімбо- Чача, Буль-Буль – Буль-Баса.  Нагадаємо, на початку серпня, у хмельницькому зоокутку, що у парку імені Михайла Чекмана, з’явилися нові мешканці – пава та павич. Поселили пару у великій клітці, що на острівці. Птахів придбало керівництво комунального підприємства «Парки та сквери Хмельницького» в одного з підприємців нашої області. Вартість пари – вісім тисяч гривень.

Ангеліна Мовчан

 

 

Джерело: ye.ua