Понад 50 гуртів та виконавців з різних країн «запалять» на Respublica FEST

28 Серпня 2018 09:46
Вже наступних вихідних 31 серпня-2 липня, у Хмельницькому відбуватиметься Respublica FEST. Як розповідає організатор фесту Андрій Зоїн, очікують на понад 50 гуртів та виконавців з різних країн світу. Окрім того, вперше на Respublica за прибране за собою сміття повертатимуть гроші за вхід.«Ми соціальний фестиваль, тому вирішили потурбувавсь про природу і повертатимемо гроші за сміття. На вході видаватимемо пакет, людина зібрала після себе сміття, здала – отримала гроші і пішла додому. Таким чином, хочемо побачити чи лишимо ми майданчик таким, як його прийняли. Якщо ні, то приберуть волонтери. Також вперше використовуватимемо багаторазову тару», – каже Андрій Зоїн.

За його словами, смаки хмельничан детально вивчили і вже від цього відштовхувались, коли запрошували виконавців. Загалом буде працювати три сцени і на них упродовж фесту виступить понад 50 солістів ат гуртів. Якщо ж цього річ Respublica буде успішною, то наступного року обіцяють зробити її ще потужнішою.

«Працюватиме наметове містечко, але ми хочемо щоб гості фестивалю жили і в готелях. Поки плануємо містечко на 400 місць, вартість одного за три дні 200 гривень. У цю суму буде входити вода, душ, туалет, камера зберіганні і підзарядка. Загалом ціна на Respublica залишились на рівні минулого року», – додав Андрій.

Окрім музики, можна буде переглянути вставку картин художників, яку розмістять під шатром. Планують домалювати бетонну стіну у Молодіжному парку, разом з охочими гостями фесту. Також до Хмельницького запросили німецьких брейкдансерів, які демонтуватимуть свої уміння та навчатимуть інших.

Буде чим зайнятись і діям, для них у перший день Respublica, коли вхід буде безкоштовним, працюватимуть аніматори та організують флешмоб із фарбами холі. Ну і традиційно для нашого міста працюватиме фудкорт зона.

Наталя ГАРМАТЮК

 

Джерело: /ye.ua/